Voetzorg voor iedereen

Voetzorg voor iedereen | Geld inzamelen
 
 
Gratis voetzorg voor mensen in financiële nood

Als Pedicure kom ik veel voetproblemen tegen. Tijdens een open kringloopdag in Veenendaal waarbij ik gratis pedicurebehandelingen weggaf ben ik geschrokken van de staat waarin voeten van veel mensen verkeren, simpel omdat ze geen geld hebben om deze noodzakelijke zorg te betalen. De zorg in Nederland is voor veel mensen onbetaalbaar. 

Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen blijven hierdoor vaak met ernstige klachten doorlopen. Mensen schamen zich voor hun voeten en krijgen andere klachten zoals rug en hoofdpijn. Anderen durven nooit hun sokken uit te trekken, of lopen hartje zomer met dichte schoenen. 

Dit moet anders! 

Om een mobilie unit bij ekaar te sparen, waarmee ik op zaterdagen gratis voetzorg op locatie kan geven heb ik uw hulp nodig! 

De 2000 euro is nodig voor de aanschaf van materialen zoals een draagbare pedicurestoel, louplamp, pedicuremotor, instrumenten, verzorgingsmiddelen en ontsmettings middelen. Zie het maar als een starterspakket waarmee ik hoop een heleboel mensen te kunnen ondersteunen. 

De aangeschafte materialen zijn straks te leen voor iedere pedicure die zich wil aansluiten bij dit project. 

Het is de bedoeling dit project te starten in de provincie Utrecht in de hoop dat er meer provincies volgen. 

Ben of ken jij een organisatie die hier baat bij zou kunnen hebben, of aan dit project mee wil werken, mail dan naar pedicureleersum@gmail.com 

 

Helpt u mij helpen? Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 40,00
Doel: € 2.000,00
2%

Deze actie is gesloten.