Voetbalwens van de D1 en C1 jeugd uit Linschoten

Voetbalwens van de D1 en C1 jeugd uit Linschoten | Geld inzamelen
 
 
Steun de V.V.L. jeugdvoetballers op weg naar hun 1e intern. voetbaltoernooi?

Beste donateur,

Dit voetbalseizoen heeft de D1 (jeugd van 12-13 jaar) en de C1 (jeugd van 14-15 jaar) van V.V. Linschoten de kans gekregen om deel te nemen aan een groot Internationaal voetbaltoernooi in mei 2018 te België (www.porte-des-fagnes.be). Dat is een unieke kans voor de jongens en uiteraard wordt dit een prachtige en unieke herinnering voor het leven.

Maar u begrijpt het vast, zo'n kans brengt ook kosten met zich mee. Kosten die de kleine dorpsclub en de ouders van de teams niet alleen zelf kunnen dragen. Want als Linschotense voetbalvereniging willen wij zoveel mogelijk activiteiten organiseren voor alle jeugd. Daarom hopen wij dat u onze D1 & C1 jongens en begeleiders (30 kinderen en 10 begeleiders / rijders) wilt sponsoren zodat we de reis- en verblijfkosten kunnen regelen en hiermee de droom kunnen waarmaken van de kinderen.

Mocht u een bedrijf of organisatie zijn, dan kunnen wij uw logo als tegenprestatie laten afdrukken op de T-shirts voor de begeleiders, waar wij al een sponsor voor hebben gevonden. Uiteraard ontvangt u een mooie foto als bewijs van onze kant. Zo brengen wij bekendheid voor uw bedrijf of organisatie tot over de grens.

Wij bedanken u alvast hartelijk voor het lezen van onze oproep en hopen op uw gulle gift!

Met vriendelijke groet,
Namens Voetbalvereniging Linschoten
De jongens van de D1 & C1Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 70,00
Doel: € 1.750,00
4%

Deze actie is gesloten.