Voetbalschool Goedkoop

Voetbalschool Goedkoop | Geld inzamelen
 
 
Startend ondernemer die voetbaltechnische trainingen gaat verzorgen op de vrijdagmiddag

Beste mensen,

Ik ben Demy Goedkoop en start in september 2018 mijn eigen voetbalschool in Raalte. (Goedkoop techniektraining voor pupillen) Mijn voetbalschool verzorgt techniektrainingen aan kinderen van 8 t/m 12 jaar. Dit is uniek voor deze regio.

 

Voetbal valt en staat in mijn ogen met een goede techniek. Het aanleren van goede basisvaardigheden en herhaling hiervan zijn mijn inziens het allerbelangrijkste voor een jeugdspeler. Dit om zich op latere leeftijd te kunnen ontwikkelen tot een ''totale speler''.

Deze basisvaardigheden moeten geautomatiseerd worden door de oefeningen vaak te herhalen. Voor kinderen is herhaling echter vaak saai, maar door gebruik te maken van uniek materiaal, wil ik de kinderen een ander gevoel laten ervaren, namelijk: 

plezier in techniektraining!

 

Wanneer de kinderen ouder zijn, wordt er door trainers meer aandacht besteed aan andere facetten van het voetbal zoals bijvoorbeeld: positie kiezen, doelpunten voorkomen, opbouwen, spelen vanuit een teamtaak, etc. Kinderen die de basisvaardigheden dan al beheersen hebben een voorsprong op kinderen die dit niet hebben. Zij kunnen zich volledig richten op het leren van deze nieuwe dingen.

 

Zonder de juiste materialen kan ik de kinderen niet die unieke leerervaring bieden die ik voor ogen heb. De aanschaf van uitdagende en kwalitatief goede materialen die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen zijn kostbaar. Omdat ik als student niet de middelen heb om al deze materialen in één keer aan te kunnen schaffen, ben ik deze crowdfunding gestart. 

 

Wie ben ik?

Ik studeer op dit moment aan de Landstede in Zwolle. Ik geef al jaren trainingen bij Rohda Raalte. Ik ben trainer geweest van verschillende jeugdteams en komend seizoen ben ik trainer van Rohda JO11-1. Ik heb mijn trainersdiploma TCIII op zak en voetbal daarnaast zelf in Rohda 1.

 

Wilt u mijn voetbalschool financieel ondersteunen, bent u benieuwd naar mijn plannen, ideeën of heeft u nog andere vragen? Dan kunt u mij bereiken op:

06-37654833

E-mailadres: demygoedkoop@hotmail.com

 

Met vriendelijke groet,

Demy Goedkoop

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 60,00

Deze actie is gesloten.