Voertransport naar Asoka

Voertransport naar Asoka | Geld inzamelen
 
 
3 arme asielen bomvol met honden en katten. Wij willen ze helpen. Help je mee?

Telkens als Rody Resq, Danielle of ik (Christine) naar Spanje rijden proppen we onze hele auto's helemaal vol met voer en andere zaken die het verschil kunnen maken in de drie Asoka asielen. Goed voer, variekennels, benches, stevige riemen, plastic ligmanden, ijzeren voerbakken et cetera. Hoeveel we ook meenemen, onze auto's bezwijken onder het gewicht van al dat moois, toch hebben we ook in Nederland en Belgie gelukkig nog meer staan. Nu hebben we de handen ineen geslagen en zamelen we samen in, verzamelen alles in Eemnes, Rotterdam en Antwerpen en bouwen daar stevige goed gevulde pallets van. Daarmee kunnen we veel meer goed voer op een veilige manier vervoeren.

Goed voer is van levensbelang. Ziektes als giardia en parvo verzwakken de dieren, vooral de zeer jonge, oude en zieke dieren zijn de dupe. De asielen moeten zichzelf bedruipen. Het voer dat ze kopen gaat dus ten koste van hun totaal budget, en met dat budget moeten ze per asiel voor honderden dieren zorgen. Kortom, we kunnen hier een groot verschil maken.

Deze keer gaan de pallets naar Asoka Castalla. Een zeer goed verzorgd asiel. De dieren mogen regelmatig op de weide spelen en er wordt zelfs met ze geoefend aan de lijn buiten het terrein. Bijna dagelijks trekt een groep vrijwilligers er in alle vroegte op uit om met de honden te wandelen. Doordat ze zo goed verzorgd worden zijn er in dit asiel veel langzitters. Sommige honden wonen al hun leven lang in het asiel, ze zijn er van overtuigd dat dat hun huis is. Maar, vergis je niet, ook in een goed asiel met een no-kill beleid gaan aan het eind van de dag de deuren op slot en de honden in hokken. Ook in Castalla sterven dieren aan parvo. Het laat maar weer duidelijk zien, hoe goed er ook voor dieren gezorgd wordt, deze ziektes zijn overal.

Goed voer is dus van levensbelang. Om de zieke honden en katten te laten herstellen, om ervoor te zorgen dat de gezonde honden op kracht blijven en om ervoor te zorgen dat het asiel wat geld kan besparen aan het kopen van voer en dat geld kan gebruiken voor bijvoorbeeld de broodnodige dierenarts.

We zijn blij met iedere cent, deze pagina vraagt een minimum donatie van €5,-. We gunnen Castalla het voer zo enorm, we hopen dat jullie mee willen helpen!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 85,00
Doel: € 400,00
21%

Deze actie is gesloten.