Voedselhulp Curacao help en doneer

Voedselhulp Curacao help en doneer | Geld inzamelen
 
 
Inzameling arme gezinnen op Curaçao ivm corona virus

Wij maken voedspakketten voor arme mensen op Curaçao. Die door het corona virus hun inkomen zijn kwijt geraakt en geen recht op bijstand hebben.

Wij hebben veel mensen die bij ons spullen komen brengen pasta rijst olie babyvoeding etc. 

Helaas is door de lockdown is het steeds moeilijker om producten gedoneerd te krijgen. Vandaar wij u nu vragen om een financiële bijdrage. Zodat wij zelf de producten kunnen inkopen.

De vraag naar voedselpakketten wordt steeds groter. 

Daarom hebben wij deze actie opgezet. Zodat wij niet eenmalig pakketten kunnen brengen bij de mensen die het hardst het nodig hebben maar weekelijks kunnen terugkeren met een pakket.

Wij brengen pakketten waar de mensen een week van kunnen eten en ook met verse groenten en fruit.

Helpen jullie ons mee? 

 

Heel graag had ik foto's geplaatst van de mensen waar wij de pakketten afleveren maar hier komt logischerwijs veel schaamte bij kijken. En ook vinden wij dat privacy gewaarborgd moet worden.

Iets wat zo klein is begonnen met hulp aan een aantal gezinnen is uitgegroeid in een paar weken tijd tot een hele operatie van inzamelen van goederen en donaties, tot het verrichten van onderzoek welke mensen de hulp het hardst nodig hebben. En het maken van wegrijden van pakketten etc. 

Op dit moment ligt de prioriteit om de mensen eten te geven. Het hulppakket vanuit de overheid ligt op de loer en zal hopelijk deze week uitsluitsel geven. Wat betekend dat wij iets meer lucht zullen krijgen en gaan kijken om onze hulp om te zetten in een echte stichting. 

Waar verschillen wij mee met andere partijen die hulp bieden? Wij brengen weekelijks pakketten ipv van elke maand. Wij hebben verse groenten en fruit in het pakket zitten ipv alleen maar blik en droogwaren. Zo hebben wij ook beter zicht op de mensen in nood en kunnen wij bijsturen in hulp waar nodig wat binnen ons kunnen ligt. 

Ook paradise FM heeft ons live geïnterviewd om aandacht te krijgen voor onze actie. 

Het kasboek is ten alle tijden inzichtbaar. Zodat donateurs zeker weten dat hun gedoneerde geld op de juiste plek terecht komt! 

Ook ben ik Emmy van Veen makkelijk op te zoeken op sociale media en sta klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

 

Ik wil jullie allen bedanken voor jullie hulp! 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
445 donaties
€ 18.380,00
Doel: € 50.000,00
36%

Deze actie is gesloten.