Voedsel voor honden Boa vista,

Voedsel voor honden Boa vista, | Geld inzamelen
 
 
Goed doel, straathonden, hulp, honden, Voedersystemen, dieren, actie, kaapverdie

Mijn doel is om zo snel mogelijk een bulk hondenvoer naar het eiland Boa Vista te zenden. Er is per direct voer nodig voor deze zwerfdieren. Ik werk samen met de enige locale dierenkliniek op het eiland, in plaatsje Sal Rei zal dit aan de uitgehongerde straathonden worden uitgedeeld op vaste voederplekken. Hier zal structureel gevoederd gaan worden. Met een donatie van 25 euro, kunnen er 25 honden 7 dagen gevoerd worden.

Ik hoop dat jullie het belang hiervan inzien en dit kleine doel willen steunen, elke cent gaat direct naar deze honden.

Overige informatie:
Naast ondervoeding, hebben veel van deze honden scabies, een zeer vervelende huidparasiet waarvoor ik tevens een lokaal wasproject wil opstarten. Zodat honden zoals bijvoorbeeld Tommy (op de foto te zien), niet de hele dag door jeuk hebben.
Ook voor lopende projecten zoals castratie, sterilisatie en ontworming is geld nodig zodat elke
hond de juiste verzorging krijgt. De meeste zwerfhonden hebben ernstige huidaandoeningen & deze honden willen wij in een nog op te zetten wasstraat gaan wassen. In de toekomst zullen er fotos, gemaakt worden voor een eventueel adoptieprogramma. Daarnaast zullen er anti parasitaire middelen voor de honden (tegen hartworm en scabies) worden aangeschaft. Het is een lokaal project en een individueel project. (het geld gaat direct naar deze dieren toe).

In de eerste plaats heeft voedsel en medicijnen versturen naar Boa Vista de hoogste prioriteit. Daarnaast willen we zo mogelijk speciale voeder-machines plaatsen, die met behulp van recycling werken. Plastic flessen gaan erin en hondenvoer en water komt eruit. (Zie filmpje). Dit systeem werkt op zonne energie en zal de bevolking stimuleren hun plastic afval in dit apparaat te deponeren en niet in zee te dumpen. Het leuke is dat er water en hondenvoer uit de machine komt. Zodoende hebben we twee vliegen in 1 klap.


Het startbedrag dat ik wil verzamelen voor dit project is 1200.

Actie voor bulk voer: 900 euro.

Actie vor medicatie &verzorging: 300

Er lopen al herplaatsingsprojecten en castratie projecten voor deze honden.
Er is nu direct een actieplan nodig om water en voederplekken te creeren en er moet zsm voer gezonden worden. Ik hoop dat jullie hieraan willen meewerken daar ik jullie support nodig heb om dit plan waar te kunnen maken.

Alvast heel erg bedankt,

Met vriendelijke groet, Lana

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

11 donaties
€ 397,00
Doel: € 1.200,00
33%

Deze actie is gesloten.