Voedingsinname van dementerende ouderen verhogen

Voedingsinname van dementerende ouderen verhogen | Geld inzamelen
 
 
Help mij om de voedingsinname van dementerende ouderen te verhogen

Dementie is hedendaags een heel groot probleem. Het aantal ouderen met dementie zal de komende tijd blijven stijgen. De gevolgen van deze ziekte zoals ondervoeding en gewichtsverlies kunnen fataal zijn voor deze mensen. Het is dus van levensbelang om hier iets aan te doen. Daarom heb ik besloten om mijn afstudeeronderzoek hier over te doen. In dit onderzoek wordt onderzocht op welke manieren de voedingsinname van deze mensen verhoogd kan worden. Om dit te onderzoeken is geld nodig voor onder andere materialen, onderzoeksruimtes, verpleegkundigen, maaltijden en onderzoeksprogramma's. Helaas heb ik een telefoontje van de organisatie, waar ik het onderzoek uitvoer, ontvangen. Zij vertelde mij dat ze door onverwachte kosten mijn onderzoek helaas niet kunnen financieren. Het komt er dus op neer dat ik mijn eigen onderzoek zal moeten financieren. Dit kan ik niet alleen bij elkaar krijgen en vraag daarom om uw hulp. Iedereen kan wel te maken hebben, of ooit te maken krijgen, met deze ziekte. We kunnen ons ook allemaal wel indenken wat voor impact deze ziekte en de bijkomende gevolgen op de persoon maar ook op de omgeving, familie en vrienden kan hebben. Om dit, waar mogelijk, te kunnen verminderen door de voedingsiname te verhogen heb ik dit onderzoek opgestart. Ik hoop dat u bereid bent om mij hierbij te helpen. Aan de hand van de uitkomsten van het onderzoek kunnen hopelijk héél veel mensen verzorgd en begeleid worden. En hoe belangrijk is het dat deze mensen, ondanks hun ziekte, nog zo lang mogelijk kunnen leven door er voor te kunnen zorgen dat hun voedingsinname (en hiermee dus de voedingstoestand) verhoogd.

Ik hoop heel erg dat u mij hierbij steunt door een bijdrage te leveren. Ik ben u erg dankbaar en ik sta te trappelen om dit onderzoek uit te gaan voeren.

Veel liefs Romy

Romy
24-02-2019

GEHAALD!!!! GEHAALD!!!! GEHAALD!!!!

Jaaaa ik heb het geld bij elkaar!! Iedereen echt onwijs bedankt voor alle donaties! Zo lief dat jullie mij hier allemaal bij hebben willen helpen! Dankzij jullie kan ik mijn onderzoek afmaken en kan ik afstuderen!!

Ik ben jullie heel erg dankbaar!

Liefs Romy 43 donaties
€ 1.010,00
Doel: € 1.000,00
101%

Deze actie is gesloten.