VMM actie voor All Gods Children School, Liberia

VMM actie voor All Gods Children School, Liberia | Geld inzamelen
 
 
Door brand in de school gingen lokalen en laptops verloren. Help mee en doneer!

In 2018 vlogen we naar Liberia om meubels te maken voor All Gods Children School (AGC). De school is opgericht in 1997 met als doel om kinderen naar school te laten gaan in een land waar het schoolsysteem door burgeroorlogen flink is ondermijnd. Onze stichting werd gevraagd om te helpen bij het maken van schoolmeubels. Daarbij hebben we onze kennis overgedragen aan lokale bewoners, zodat zij verder konden met het realiseren van een eigen meubelwerkplaats voor de school. Met de werkplaats hoopt AGC financieel zelfstandig te worden. Een succesvol project: onze deelnemers hebben 9 lokale deelnemers houtvaardigheden aangeleerd. Samen werden er 15 schoolbanken en 2 basketbalborden en -netten voor op het schoolplein gemaakt. Meer over het project kun je lezen op onze website.

Vorige week ontvingen we verdrietig bericht uit Liberia. De school waar we voor gewerkt hebben is door kortsluiting voor een deel afgebrand. De hele derde verdieping is verloren gegaan. Op die verdieping waren onlangs twee schoollokalen gerealiseerd waar laptops stonden ten behoeve van het onderwijs. Er is geld nodig voor de wederopbouw en het aanschaffen van nieuwe laptops. 

Als stichting willen we AGC helpen. Daarom willen we via deze doneeractie proberen om in twee weken tijd 750 euro in te zamelen voor de wederopbouw van de school. Wij zorgen ervoor dat het geld via ons contactpersoon van het project in 2018 bij de school terecht komt. Natuurlijk helpen we als stichting ook een handje door een donatie te doen. Help jij ook mee? 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
33 donaties
€ 790,00
Doel: € 750,00
105%

Deze actie is gesloten.