Vluchtelingenwerk Lesbos

Vluchtelingenwerk Lesbos | Geld inzamelen
 
 
Sponsors gezocht voor een week leven in kamp Kara Tepe

ONMACHT OMZETTEN IN DAADKRACHT

4 mei 2019 reis ik samen met vijf andere meiden af naar het Griekse Lesbos. Een eiland waar nog steeds zoveel nood is. Afgelopen zomer is het schrijnende recordaantal van 10.000 huisvestingen van vluchtelingen behaald.

Via de organisatie Because We Carry willen wij onze onmacht omzetten in daadkracht en gaan wij er een week lang voor zorgen dat alle mensen in Kara Tepe de dag beginnen met een ontbijt. In de middagen en avonden willen we ervoor, door middel van aangeboden activiteiten, voor zorgen dat de ouders en kinderen een zo onbezorgd mogelijke dag hebben. 

Kamp Kara Tepe biedt onderdak aan 1000 vluchtelingen die de gevaarlijke oversteek van Turkije naar Lesbos hebben overleefd. Om al deze mensen een week lang van voedsel en andere levensbehoeften te kunnen voorzien, is er 8000 euro nodig. Dit bedrag hopen wij met zijn zessen en met uw hulp bij elkaar te krijgen, zodat wij straks ons gevoel van machteloosheid om kunnen zetten in actie in het vluchtelingenkamp. 

Helpt u ons dit bedrag mogelijk te maken? Uw donatie is zoveel waard voor deze mensen! U sponsort niet mijn reis maar puur het leven van één week van deze mensen in nood.

Alvast ongelofelijk bedankt! 

Veel liefs, RhondaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
34 donaties
€ 715,00
Doel: € 1.400,00
51%

Deze actie is gesloten.