Vluchtelingenwerk Lesbos

Vluchtelingenwerk Lesbos | Geld inzamelen
 
 
Sponsors gezocht voor een week leven zonder zorgen in kamp Kara Tepe

Lieve mensen, 

4 mei 2019 reizen wij, Rhonda, Annemijn, Franka, Vera, Ruth en Ellis, af naar het Griekse Lesbos. Een eiland waar nog steeds zoveel nood is. De vluchtelingenstroom heeft geen prioriteit meer op de Nederlandse nieuwszenders, maar toch is afgelopen zomer het recordaantal van 10.000 huisvestingen van vluchtelingen behaald. 

Via de organisatie Because We Carry, gaan wij er een week lang voor zorgen dat alle mensen in Kara Tepe de dag beginnen met een ontbijt. In de middagen en avonden zullen wij ervoor zorgen dat kinderen en ouders een zo onbezorgd mogelijke dag kunnen hebben door middel van aangeboden activiteiten. 

In Kara Tepe wordt er onderdak aangeboden voor 1000 mensen. Om deze mensen een week lang van voedsel en andere levensbehoeften te voorzien is er €8000,- nodig. Dit betekent dat deze mensen maar 8 euro per week, per persoon hebben om van te leven. Iets wat wij ons nauwelijks voor kunnen stellen. 

Voor meer informatie over de organisatie Because We Carry kunt u naar deze site: https://www.becausewecarry.org/ 

Help ons naar dit bedrag door te doneren! U sponsort niet mijn reis en verblijf. Dit is voor onze eigen kosten. U sponsort puur het leven van één week van deze mensen in nood! 

Alvast heel erg bedankt en veel liefs, 

Rhonda, Annemijn, Franka, Vera, Ruth en EllisEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
66 donaties
€ 2.194,00
Doel: € 8.000,00
27%

Deze actie is gesloten.