Vliegende Meubelmakers helpen Care for Others

Vliegende Meubelmakers helpen Care for Others | Geld inzamelen
 
 
Vliegende Meubelmakers helpen Care for Others Uganda

 

Heb jij ooit ooit gedroomd om vrijwilliger te worden en te helpen bij de opbouw van een school in Uganda?

Voor mij komt deze droom uit en ik zal deze zomer als vliegende meubelmaker vertrekken naar Uganda om daar voor stichting "Care for others" lokale jongeren op te leiden om schooltafels, schoolstoelen en computermeubels en schoolbedden te realiseren. Echter kan ik dit niet alleen. En heb jou hulp nodig voor het volgende:


In het dorp Alwa, Kaberamaido District in Uganda, richt "stichting Care for Others" zich met name op wezen en weduwen. Rebellen hebben in het verleden veel onrust veroorzaakt in dit toch al achtergesteld gebied. Vele scholen zijn gesloten of verwoest. Hierdoor zijn jongeren verstoken geraakt van onderwijs en kansen op werk en inkomen zijn klein. Care for Others ondersteund deze jongeren. Op de middelbare school en de Vocational Training Center zitten ongeveer 200 jongeren, waarvan de meerderheid wees is. Op het VTC leren jongeren een vak, waaronder houtbewerking. Het doel van CFO is om middels kennisvergroting de jongeren en hun families een betere economische en sociale toekomst te geven. Voor het nieuwe schoolblok hebben zij schoolinterieur en computermeubels nodig. En als jongeren kunnen leren om handiger met gereedschap om te gaan en mooiere meubels kunnen maken is daar zeker behoefte aan.

Heb je vragen, wil je mij bellen of heb je toevallig het bedrijf waar je werkt zover om mee te helpen dan kom ik graag in gesprek. Je kan mij zowel mobiel als via de mail of facebook bereiken. 


Zou jij ook willen doneren?  Klik dan op de rode Button met tekst DONEER!

Voor meer informatie over de diverse projecten en vliegende meubelmakers zie:  www.vliegendemeubelmakers.nl

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

32 donaties
€ 1.001,00
Doel: € 2.500,00
40%

Deze actie is gesloten.