Virtuele fiets voor de BreinPuzzel

Virtuele fiets voor de BreinPuzzel | Geld inzamelen
 
 

Wij zijn gespecialiseerde dagbesteding de BreinPuzzel. Wij bieden dagbesteding aan volwassenen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Dat hersenletsel een breuklijn in het leven is, is voor onze deelnemers dagelijkse realiteit. Met elkaar proberen we weer grip op het leven te krijgen. Hiervoor gebruiken we vele werkvormen en activiteiten. Sporten is hiervan een groot onderdeel. Omdat sporten bewezen positief werkt op het leven van eigenlijk iedereen, maar vooral op die van onze deelnemers. Sporten bevorderd de bloedsomloop, bevorderd de conditie, versterkt het gevoel van eigenwaarde. Binnen de BreinPuzzel stimuleren we elkaar om niet te kijken wat niet meer lukt, maar vooral wat kan ik nog ondanks mijn beperkingen, we zijn een team zo ook bij het sporten, we stimuleren elkaar om te bewegen, om vooruit te gaan en vooruit te kijken.

Binnen de BreinPuzzel maken we gebruik van het Silverfit systeem, dit is een systeem waarbij onze deelnemers met Niet Aangeboren Hersenletsel hun motoriek, balans, cognitie en coördinatie trainen. Het wordt door vele therapeuten gebruikt in de therapie aan cliënten.

De komende tour de France wordt door Silverfit een actie gehouden om meer mensen aan het fietsen te krijgen. Binnen de BreinPuzzel gaan we mee doen met deze actie genaamd: Silverfit tour de Mile.

Silverfit Mile is een systeem waarbij de deelnemers kunnen kiezen uit favoriete bestemming en deze fiestend af te leggen. Bewegen is voor onze deelnemers van groot belang om de conditie te verhogen, aangedane lichaamsdelen te stimuleren. Door virtueel het fietsparcours af te leggen stimuleert het om de deelnemers meer, maar vooral met plezier te fietsen, doordat ze omgevingen herkennen.

Meer informatie is te vinden op www.Silverfit.nl

Echter om dit systeem aan te schaffen zijn we opzoek naar sponsers die ons willen helpen om dit systeem te realiseren voor de BreinPuzzel.

Helpt u mee?? Voor alle giften heel hartelijk bedankt.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

30 donaties
€ 1.274,00
Doel: € 5.000,00
25%