Vinkenrolstoelbus

Vinkenrolstoelbus | Geld inzamelen
 
 

Ons gezin bestaat uit Annette(44), Noah(16) en Jurre(11) en ik, Martin(48) sinds 3 jaar weten we waarom lopen, fietsen en zoveel meer gewone dingen bij 3 van de 4 niet lukken. hEDS of EDS type 3 blijkt bij Annette de oorzaak en is 50% overerfbaar via 1 ouder. Je raadt het al, onze beide kinderen hebben dezelfde symptomen. Sinds 3 maanden kan Annette niet meer lopen of autorijden. De kinderen lopen nog tot 300 meter. Bij grotere afstanden moeten de rolstoelen mee. Om ons gezin weer op de rails te krijgen is een bus nodig met dure aanpassingen. Alleen al het remmen en gas geven met de hand kost in het geval van Annette al € 20.000,-. Daarnaast nog voor ongeveer € 15.000,- aan een lift, een verschuifbare bestuurdersstoel, een vloer met speciale stoelen voor de kinderen, enzovoort, enzovoort.  Vandaar deze fundingsactie. Willen jullie ons helpen om gewoon weer als gezin naar familie, vrienden, school en werk te kunnen? Elke euro telt! Eerste halte: De bus zelf €27.500,- De 2e halte: De voorzieningen die Annette in staat gaan stellen zelfstandigheid geven en ze haar taken weer op zich kan nemen €45.000,- #Backontheroadagain!

martin vink
06-12-2023

De voorpagina van de krant!! Zo heb je nog nooit in de krant gestaan, sta je nu met het hele gezin op de voorpagina.  En ja, er komen meteen veel reacties binnen waarvoor hartelijk dank natuurlijk! Dank Telstar, voor jullie support en toffe actie in deze! Wat zou het fantastisch zijn als het allemaal zou lukken!😄 Inmiddels wordt de € 8000,- aangetikt! Heel hartelijk bedankt allen!!


martin vink
21-11-2023

€ 6000,- grens doorbroken!! Super veel dank, en nee dit zou niet via een donatieactie moeten lopen. Als mijn vrouw nog had gewerkt was de UWV verantwoordelijk geweest en was dit beter geregeld geweest. 20 jaar geleden was de diagnose bij Annette nog niet bekend. Een 'simpele' peesplaatontsteking koste haar 8 jaar waardoor ze steeds minder uren moest gaan werken. De UWV vond dat ze niet arbeidsongeschikt was want geen ondersteunende diagnose. Hierdoor steeds minder arbeidsverleden waardoor er nu helemaal geen rechten meer zijn. Soms is Nederland gewoon niet leuk. Daarom zijn we zo blij dat er mensen zijn die ons helpen om toch weer zelfredzaam te worden. Nogmaals onze hartelijke dank!


martin vink
13-11-2023

Inmiddels ruim € 4500,- Gaaf zeg!! Willen jullie de actie zoveel mogelijk delen en onder de aandacht brengen bij de mensen om jullie heen? Vaak weten ze niet van het bestaan van de actie maar zijn ze zeer bereid mee te helpen. Alvast onze dank!


martin vink
08-11-2023

😶 Sprakeloos van de bedragen die binnenstromen. Dankbaar voor de vele giften al gegeven en de vele positieve reacties! Ruim € 3000,- binnen in een paar dagen... martin vink
06-11-2023

Na een goeie 24 uur zijn er al heel wat donaties binnen gekomen en kunnen de rijlessen al bekostigd worden. Daar begint het namelijk mee. Het CBR gaat Annette beoordelen of ze in staat is met de aanpassingen om te gaan die vereist zijn om weer veilig aan het verkeer deel te kunnen nemen. € 125,- per uur ben je er aan kwijt. In rolstoelland is alles schreeuwend duur en is er is weinig concurrentie. Alles moet in 1 keer goed want een 2e keer komt er niet. Daarom hebben we ons goed ingelezen, proefgereden, getest, gewikt en gewogen. De start is er! Annette kan aan de slag en dat maakt haar gelukkig! Het volgende doel: De bus zoals hij in de showroom staat zonder de extra aanpassingen die Annette nodig heeft. Bedrag is € 37.950,- waarbij we € 10.000,- zelf bij kunnen dragen. Uiteraard gaan we ons uiterste best doen om de WMO mee te krijgen! #Backontheroadagain


212 donaties
€ 11.762,00
Doel: € 27.500,00
42% / 22 dagen te gaan