Viking run voor Liliane Fonds

Viking run voor Liliane Fonds | Geld inzamelen
 
 
Wij gaan door de modder voor het Liliane Fonds!!! Sponsor jij ons!!

Update 30 maart

Vandaag de run gelopen! Het was vet om mee te doen. Zie de foto’s!  Dank jullie wel voor jullie donaties!

 

 

Januari 2019

Wij, Martijn en Tom, gaan mee doen aan de Strong Viking Mud Run op 30 maart in Nijmegen. Dat wordt rennen over een parcour vol hindernissen en door een hele zooi modder! Een killer van een obstacle run waar we onszelf tegen gaan komen en hopelijk onze grenzen gaan verleggen! 


Tegelijkertijd willen we onze deelname ook benutten om een goed doel te steunen. Middels een sponsor- en doneeractie. We willen graag geld inzamelen voor het Liliane Fonds. Het Liliane Fonds helpt kinderen met een handicap, zodat zij zo volwaardig mogelijk deel kunnen nemen aan het leven en aan onderwijs. Want kinderen met een handicap horen erbij. De visie ofwel de toekomstdroom van het Liliane Fonds: een wereld waarin kinderen met een handicap gelijkwaardig en zo volledig mogelijk meedoen - thuis en in hun gemeenschap - en waarin hun leven de hoogst haalbare kwaliteit heeft. En zo ver is het nog niet.

We zouden het super vinden als je ons zou willen sponsoren!! 
Voor bedrijven maken we graag reclame op ons shirt waar we mooie logo's op gaan plaatsen, dus genoeg mogelijkheden om veel reclame te maken. Ook via social media gaan we de nodige buzzzzz op gang brengen.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
34 donaties
€ 581,00
Doel: € 1.000,00
58%

Deze actie is gesloten.