Videorapportage Thailand

Videorapportage Thailand | Geld inzamelen
 
 
Armoede in het noorden van Thailand

Videorapportage over armoede in Thailand

Mijn naam is Laszlo Lieffering en over één week reis ik naar Thailand om een videorapportage te maken over armoede in Thailand. Dit is mijn honours-project voor mijn opleiding Media, Informatie en Communicatie op de HvA. Ik ga deze rapportage opnemen van 11 december tot 17 januari! 

Over de videorapportage
Ik ga een videorapportage maken over wat een individu kan betekenen voor de wereld. Het individu van deze video wordt mijn vader. Hij is acht jaar geleden een project gestart om een arme familie uit de armoedecyclus te halen. Hij heeft een stuk grond gekocht en hier duizend rubberbomen opgezet. De bomen moesten zes jaar lang groeien en uiteindelijk kunnen ze daar nu rubber van tappen. Hierdoor kunnen de kinderen naar school en hebben ze zelf een kans in de toekomst. 

Noord-Thailand
Ondanks dat Thailand een eerste wereld land is er nog veel armoede. Het verschil tussen rijk en arm is groot. Armoede komt het meeste voor in het noorden van het land. Bijvoorbeeld: uit dit gebied vertrekken ook de meeste vrouwen om de prosititutie in te gaan in Bangkok.

Hulp

Aangezien ik dit project volledig zelfstandig uitvoer vraag ik om jouw hulp! Wil jij mij helpen om dit project te maken en en zelf een steentje bij te dragen aan dit project? Als tegenprestatie lever ik een professionele videorapportage!

Een videorapportage over wat een individu kan doen voor de wereld. In de rapportage volg ik mijn vader die zelfstandig een project heeft opgericht die een arme familie in het noorden van Thailand uit de armoedecyclus haalt. 

Liefs,
Laszlo Lieffering

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 375,00
Doel: € 400,00
93%

Deze actie is gesloten.