Video streaming vanuit Witte Kerkje Terheijden | Geld inzamelen
 
 

Video streaming vanuit Witte Kerkje Terheijden

Witte Kerkje Terheijden wil gaan streamen via internet i.v.m. corona beperkingen

Door de strenge maatregelen van overheid en RIVM om de Covid-19 pandemie te beteugelen, zijn o.a. concerten, huwelijken, kerkdiensten en uitvaarten slechts door een klein aantal bezoekers / familieleden / gemeenteleden bij te wonen. Deze situatie zal nog geruime tijd zo blijven, verwachten wij. Toch wil de Stichting Vrienden van het Witte Kerkje deze activiteiten zoveel mogelijk op de geplande tijdstippen doorgang laten vinden. Het is daarom zeer wenselijk dat we onze evenementen, zoals concerten en  huwelijken kunnen streamen via internet, zodat ook de bezoekers van dit gebouw, waarvoor in deze tijd geen/beperkt zitplaatsen beschikbaar zijn of voor personen, die vanwege risico-groep of anderszins de evenementen niet kunnen bijwonen, de mogelijkheid bestaat om evenementen live te volgen via internet.

Het Witte Kerkje is een monumentaal en beeldbepalend gebouw en ontmoetingscentrum in het hartje van Terheijden en wordt in stand gehouden door o.a. bovengenoemde stichting.

Aangezien onze stichting op dit moment onvoldoende budget heeft (vanwege de sterk gereduceerde inkomsten) om video-streaming apparatuur op korte termijn aan te schaffen en dit nu wel urgent is, doen wij via crowdfunding een beroep op u voor een bijdrage in de kosten. Een complete streamingsinstallatie kost ruim € 8.000,- en een basis installatie kost € 3.500,-. Ons streefbedrag is € 6.000,-, omdat wij zelf al €2.000,- in kas hebben voor dit project. Wie helpt ons mee om streaming via internet mogelijk te maken, zodat zowel de mensen in de kerkzaal, als de mensen thuis live kunnen kijken en luisteren. Zie ook de websites www.wittekerkjeterheijden.nl en www.openroadsessions.nl en https://theeconcerten.wordpress.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

23 donaties
€ 896,00
Doel: € 7.000,00
12%

Deze actie is gesloten.