Veteranen helpen bij vermissingen

Veteranen helpen bij vermissingen | Geld inzamelen
 
 
Veteranen helpen bij vermissing, geheel vrijwillig en onder leiding van de politie.

De stichting Veteranen Search Team staat ter beschikking van de politie om ingezet te worden als ondersteunend element tijdens zoekacties naar vermiste personen en/of goederen met als basis participatiebehoefte en kameraadschap.

De stichting Veteranen Search Team bestaat uit vrijwilligers met een specifieke achtergrond. Dankzij hun achtergrond zijn zij in staat om op gedisciplineerde en gestructureerde wijze zoekacties te ontplooien in samenwerking met de politie. Met een landelijke dekking getrainde vrijwilligers, bestaande uit 90% veteranen en 10% overige geüniformeerde beroepen zoals (oud) politie, natuurbeheer etc, is stichting Veteranen Search Team in staat om in korte tijd veel mankracht op de been te kunnen brengen. Een verzoek tot inzet kan alleen worden gedaan door politie via ons landelijk nummer: 085 8000 038.

Zonder giften, donaties en sponsoring kan de Stichting niet functioneren. Wij hebben uw bijdrage nodig om onze activiteiten te kunnen blijven ontplooien. 

Mijn persoonlijke motivatie om van dit team deel uit te maken is 2-ledig. Enerzijds het team/ groepsgevoel onderling en ten 2e te kunnen bijdragen in het maatschappelijk belang. Niets is fijner dan de familie van een vermiste zekerheid te kunnen bieden omtrent een vermist familielid.

Kijk voor meer informatie op de website:

www.veteranensearchteam.nl 

 

 

Bert van Zetten
03-08-2020

Op zondag 2 augustus hebben wij weer een succesvolle inzet gehad in Someren. Het Veteranen Search Team heeft de vermiste levend aangetroffen. 

Mede dankzij uw donatie kunnen wij dit werk blijven doen. 


17 donaties
€ 250,00

Deze actie is gesloten.