Vervul de laatste wens van Heln

Vervul de laatste wens van Heln | Geld inzamelen
 
 
Geef Heln en haar gezin een onvergetelijke vakantie.

In een periode van tegenslagen en verdriet, willen we onze vriendin Heln en haar gezin een onvergetelijke vakantie geven.

 
Zoals jullie wellicht weten vecht Heln al twee jaar tegen kanker. Iedereen die haar kent weet dat ze een ontzettende doorzetter is. Al twee jaar gaat ze continue de strijd aan tegen die rotziekte. Een bizarre periode van chemotherapie, bestraling, operaties, complicaties, andere ziekenhuisbezoeken en telkens weer teleurstellingen. Met gelukkig één lichtpuntje; de geboorte van haar 2de dochter.


Maar helaas ziet de toekomst er op dit moment voor haar niet meer zo rooskleurig uit en neemt de ziekte nu de overhand. Kort geleden heeft ze de keiharde prognose gekregen dat ze nog maar 6 maanden te leven heeft...


Dit nieuws is ingeslagen als een bom en zorgt ervoor dat alles nu in een stroomversnelling komt. Robert wil Heln dit jaar het mooiste jaar van haar leven geven. Daarom wil het gezin heel graag op korte termijn samen een mooie reis maken naar Suriname en Curacao. Een mooie herinnering waar ze volledig van elkaar en hun meiden kunnen genieten.

 
Helpen jullie mee om te zorgen dat de droom van het gezin vervuld wordt? Doneer dan nu! Liefs Ingrid en KimEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
405 donaties
€ 16.880,00
Doel: € 6.000,00
281%

Deze actie is gesloten.