Vervoer voor ons gezinshuis

Vervoer voor ons gezinshuis | Geld inzamelen
 
 
Vervolg Het Skrok gezinshuis weer mobiel!

Hallo Allemaal,

Skrok gezinshuis is een gezinshuis voor kinderen die tijdelijk of voor een langere periode niet thuis kunnen wonen. Samen met onze eigen (drie) kinderen willen wij andere kinderen een thuis bieden waarin veiligheid en geborgenheid voorop staan. Momenteel vormen we een tiental. Samen proberen we een zo normaal mogelijk gezin te zijn. Geen wisselende diensten maar vaste gezichten, geen woud aan regeltjes maar voor ieder zijn eigen plan die bij hem of haar past. Een gezinshuis is, ook wetenschappelijk onderzocht, een succesvolle formule. Logisch, door dat 2 vaste verzorgers altijd aanwezig kun je die basisveiligheid bieden. Een van de voorwaardes voor kinderen om zich veilig te voelen, te hechten en te kunnen ontwikkelen.

Een groot gezin! Dit betekent 2 huizen maar ook 2 auto's. Onze auto's zijn helaas allebei aan vervanging toe, helaas hebben wij of heeft de organisatie waar we voor werken, niet voldoende financiele middelen voor goede auto's waarmee we de kinderen veilig kunnen vervoeren. Inmiddels is 1 auto vervangen, ook met een aantal donaties die wij via Doneeractie.nl hebben mogen ontvangen. Bedankt hiervoor!

Dit betekent dat we al een stukje op weg zijn om straks weer met z'n allen op pad te kunnen gaan. Toch zijn we er nog niet omdat er nog een auto in slechte staat is en moet worden vervangen.

Alle beetjes helpen en alle suggesties zijn welkom!

Esther en Harry van der TilEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 130,00

Deze actie is gesloten.