Vervangende auto voor autobrandslachtoffer

Vervangende auto voor autobrandslachtoffer | Geld inzamelen
 
 
Auto voor gescheiden moeder die afhankelijk is van auto om nachtdiensten te werken

Lieve familie, vrienden, kennissen, bekenden en minder bekenden,

Zoals jullie wellicht weten heeft mijn tante een rot jaar achter de rug; een scheiding en veel zorgen om haar zoon Tom. Nu het eindelijk weer een beetje beter ging is afgelopen maandag op oudejaarsavond hun auto in vlammen opgegaan. Op het moment zelf waren ze thuis en hebben ze hulpeloos moeten toekijken hoe hun auto totaal uitbrandde.

We kennnen allemaal de verhalen van autobranden, maar als het dan bij een bekende gebeurd die al zoveel voor de kiezen heeft gekregen en afhankelijk van deze auto is om naar haar werk te gaan, is het tijd om hulp van anderen in te roepen!

Graag vraag ik jullie om een financiële bijdrage zodat Paula een vervangende auto kan kopen. Ze heeft deze auto erg hard nodig omdat ze nachtdiensten draait en hierdoor het openbaar vervoer geen optie is.

Paula en Tom kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken en jullie hulp is daarom zeer welkom.

Ook degene die mijn tante en de situatie niet kennen vraag ik om hulp, doe een goede daad nu het nieuwe jaar net is begonnen en doneer en/of deel dit bericht met zoveel mogelijk mensen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
39 donaties
€ 960,00
Doel: € 4.000,00
24%

Deze actie is gesloten.