Verslaving en Ziekte Afgekickt en Genezen SCHULDEN

Verslaving en Ziekte Afgekickt en Genezen SCHULDEN | Geld inzamelen
 
 
Nog maar 23 jaar, na een moeilijke tijd probeer ik me leven te herbouwen

Hallo,

 

Ten eerste wil ik u hartelijk bedanken dat u op zoek bent om te doneren via deze website.

 

Het kost me veel moeite om dit te schrijven omdat ik terug moet graven in me verleden, iets wat me zeer veel pijn doet maar ik heb volgens mij geen keus meer.

 

Toen ik een jaar of 18 was ben ik begonnen met gokken, dit omdat ik altijd wel van een beetje spanning hield in me leven.

Het begon allemaal klein met een paar eurotje's die je kon wedden op voetbalwedstrijden, echter is het helemaal uit de hand gelopen en raakte ik echt verslaafd.

Zelfs zo erg verslaafd dat ik van mijn eigen ouders wel is wat centjes uit hun portomonee pakte om me verslaving er van te financieren.

 

Na een aantal jaren gokken en lenen bij vrienden ben ik echter van het padje geraakt en heb ik inmiddels een hoge schuld opgebouwd.

Ik heb hiervoor hulp gezocht en ik heb het eindelijk kunnen loslaten, ook ben ik gestopt met het gebruiken van softdrugs, waar ik ook jaren aan verslaafd was.

 

Na vele jaren van blowen en gokken wat veel stress met zich mee bracht had ik een gegeneraliseerde angstoornis opgelopen, gelukkig ben ik hier van af gekomen met een eigen tactiek die ik had bedacht, na het afkicken van de medicijn lorazepam is het eigenlijk alleen maar erger geworden, ik merkte na een tijd dat ik niet meer normaal kon denken en dat ik steeds terugkerende rationele gedachtes had.

Na maanden ploeteren was ik er achter gekomen dat ik dus OCD had ( Obsesesive compulsive disorder ) Iets wat me me mentaal en fysiek helemaal kapot maakte omdat ik continu aan een gedachte aan het denken was, en dat was het plegen van 'zelfmoord' OOK AL WOU IK HET NIET!

Na verschillende bezoeken aan de GGZ ( psycholoog ) ging ik maar niet vooruit, toen ben ik maar gaan googlen wat voor alternetieven er waren op het gebied van het behandelen van deze verschrikkelijke psygische stoornis.

 

Ik ben toen uitgekomen op rTMS, ik heb in totaal 40 sessies gehad en ben OCD VRIJ
YES!!

De wereld ligt weer voor me voeten, echter is er een probleem.

Ik leef in een totaal isoloment en heb geen euro meer die ik overhoud.

Ik heb namelijk een schuld van +-15.000 euro.

Dit zijn schulden bij vrienden en achterstallige rekeningen die ik heb opgelopen omdat ik een jaar totaal was uitgeschakeld door de problemen in mijn hoofd. Ook zit bij dit bedrag de rekening van de rTMS behandelingen, dit is +- 6.000 euro.

 

Gelukkig heb ik wel werk maar het lukt me maar niet om van me schulden af tekomen omdat ik steeds rekeningen en vrienden moet afwegen, welke ga ik betalen duikt er steeds in me hoofd op en dat is echt pittig, ik leef op dit moment in een totaal isoloment, soms kom ik weken de deur niet uit ( behalve naar me werk gaan )

 

Terwijl ik vroeger echt een buitenmens was en van alles deed, sporten, met vrienden lekker wat gaan doen, of gewoon mensen helpen die het ook moeilijk hadden.

Mijn vraag aan jullie is of jullie mij kunnen helpen met het realiseren van mijn doel, en dat is uit de schulden komen. Ik ben ook langs de schuldhulpverlening geweest maar die kunnen mij niet helpen met het betalen van mijn vrienden omdat we geen fysiek bewijs hebben dat ik geld bij hun heb geleend ( bankafschriften )

Verder kan ik ook geen lening krijgen omdat ik een negatieve BKR registratie heb, vanwege acherstallige rekeningen en betalingsregelingen.

 

Helpt u mij? Elke euro kan zijn steentje bijdragen !

Tenslotte heb ik nog een quote die ik zelf heb bedacht en die me sterk houd:

 

Quote:

Wanneer je leven plotseling donker is dan kun je twee dingen doen,
afwachten tot er een beetje licht door het raam schijnt of de
hendel pakken en hem wagenwijd open gooien.

Wat ik hiermee bedoel te zeggen is dat je niet wachten moet wanneer er een kans beschikbaar is maar dat je je zelf beschikbaar moet stellen
voor een kans.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 15.000,00
0%

Deze actie is gesloten.