Verscheping van school meubilair

Verscheping van school meubilair | Geld inzamelen
 
 
Verscheping school meubilair naar Suriname

Basisschool Prof. Dr. H. Kraemerschool in Amsterdam-west doneert wegens verhuizing, schoolmeubilair aan Suriname. Het gaat om circa 9 klassen aan meubilair wat dinsdag in de container geplaatst zal worden. 

De verscheping van de container (40kuub) kost €3950 euro om te verschepen van Rotterdam naar Paramaribo. Van dit bedrag is eral 1000 euro gedoneerd. De verscheping zal plaatsvinden tussen 18 tot 24 januari 2019.

Grootste gedeelte van de meubels gaat naar de eerste school op afobakka centrum village.  genaamd: 'Dependance Afobaka'. De school bevindt zich in het gebied Brokkopondo, waar de stuwdam is gevestigd. De school is kort geleden gebouwd om de kinderen van het gebied scholing te kunnen geven.  Het is tevens ook de plek waar alle toeristen op de boot stappen om de eilanden te bezoeken op het stuwmeer. 

Nadat ik het gebied bezocht heb vorig jaar in augustus, heb ik gezien dat de faciliteiten in het dorp beperkt zijn. Het gevoel om deze mensen te willen helpen werd alleen maar groter, vooral nadat de locals hadden gevraagd om hulp om sponseringen te zoeken om de school neer te zetten. Inmiddels is de school al klaar voor gebruik alleen nog de juiste faciliteiten zouden de puntjes op de i zetten. 

Vanuit huis uit, worden we allemaal gestimuleerd om ons best te doen op school en ons diploma te behalen. Sommige kinderen krijgen daar niet eens de kans voor. Nu kunnen wij samen ervoor zorgen, dit mogelijk gemaakt wordt voor de kinderen in dit gebied Afobaka village.  
Help jij mee? Voor vragen.. 

Contactpersoon: Gina Wijs                                                     
Namens goede doel: De ster Suriname                                 
E-mail: ginawijs@live.nl

Instagram: https://www.instagram.com/goededoel_dester2019/                                        
Facebook: https://www.facebook.com/DeSterSuriname/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
19 donaties
€ 380,00
Doel: € 2.950,00
12%

Deze actie is gesloten.