Verrijkingsreis Ghana 2020

Verrijkingsreis Ghana 2020 | Geld inzamelen
 
 
Verrijkingsreis naar Ghana Carmen Smits

Hi allemaal, 

Mijn naam is Carmen Smits, ik ben 18 jaar en ik zit nu in mijn 3e jaar van MBO-verpleegkunde, bij de Utrechtse Zorgacademie. Op dit moment ben ik erg druk met school en stage. Ik loop 24 uur per week stage bij het Sint Antonius Ziekenhuis op de afdeling Algemene Chirurgie.

In februari 2020 is het zover, ik ga samen met een aantal andere studenten 2 weken naar Ethiopie. Daar ga ik projecten, ziekenhuizen en zorginstellingen bezoeken. Ook nemen we deel aan activiteiten op scholen voor kinderen met verschillende beperkingen, en verzorgen we toeristische activiteiten. In die 2 weken tijd krijg ik een indruk van de mooie cultuur van Afrika maar daar zie ik ook de mindere kanten van een ontwikkelingsland.  

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat de reis naar Ethiopië helaas niet maar doorgaat, op dit moment is het te gevaarlijk in Ethiopië i.v.m. politieke onrust en de reisorganisatie wil geen risico's lopen. Daarom is besloten dat we alsnog op reis gaan, maar naar Ghana, waar ik onwijs veel zin in heb!

Om deze geweldige ervaring mee te maken heb ik nog een bedrag nodig van 500 euro. Met deze 500 euro wordt onder andere de lokale organisatie, sociale projecten en instellingen gesteund, die wij zullen bezoeken. 

Om deze reis mogelijk te maken heb ik dus jouw hulp nodig! Elke donatie is weer een stapje dichterbij een mooie ervaringsreis! 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

16 donaties
€ 225,00
Doel: € 500,00
45%