Verrassing voor mijn gezin.

Verrassing voor mijn gezin. | Geld inzamelen
 
 
Mijn gezin zonder stress en zorgen.

Ik ben Roos en 26 jaar. Ik heb samen met mijn man 2 kinderen. 1 dochtertje van 4 en 1 zoontje van 2.

Ik zou heel graag een paar daagjes weg willen met mijn gezin. Even alle stress en zorgen vergeten. Alleen financieel kunnen wij het niet opbrengen. 

De reden dat ik graag samen met mijn gezin een paar dagen wil is omdat wij bijna 2 stressvolle jaren hebben gehad met veel zorgen. 

Ons dochtertje is kortgeleden geconstateerd met TOS = Taalontwikkelingstoornis. Hierdoor kan ons meisje zich niet voldoende uiten in woorden en communiceren wij non verbaal met haar. 

Ze heeft veel last van woedeuitbarstingen door de teleurstelling dat ze bijna niet kan praten. Dit uit zich dan ook heel vaak in geweld.

Ze gaat sinds kort na een speciale school waar ze haar beter kunnen helpen om zich verstaanbaar te maken. Ook wij stimuleren haar waar wij kunnen.

Ons zoontje van 2 ( bijna 3 jaar)  heeft breath holding spells. Toen hij 6 maanden oud was kreeg hij zijn eerste aanval. Pas na zijn 5de aanval wisten wij wat hij had. 

In september 2017 kreeg hij een vrij extreme aanval waarna hij gereanimeerd moest worden en wij bijna 20 minuten met hem bezig zijn geweest om hem weer bij te krijgen. De maanden daarna heeft hij geen aanvallen meer gehad tot aan april 2018, toen werd hij voor de 2de keer gereanineerd. 

Doordat dit alles veel onkosten met zich meebrengt, blijft er weinig over voor leuke dingen. Ondanks dat mijn man de hele week werkt.

Omdat ik mijn man en kinderen graag een paar dagen zonder stress en zorgen gun, zou ik ze graag een paar daagjes mee weg willen nemen. 

Omdat ik het financieel niet op kan brengen, probeer ik het op deze manier.

Ik hoop dat iemand mij kan en wil helpen mijn gezin voor een paar te laten stralen😊

Groetjes Roos.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 600,00
1%

Deze actie is gesloten.