Verrassing voor kittenopvang WeBa

Verrassing voor kittenopvang WeBa | Geld inzamelen
 
 
Verrassing voor kittenopvang WeBa . De opvang draait alleen op vrijwilligers.

Verrassing voor kittenopvang WeBa
Dames en heren,jongens en meisjes
Kittenopvang WeBa is een stichtingen die de diertjes veel liefde en warmte geeft. De opvang draait alleen op  vrijwilligers die allemaal met veel liefde zorgen voor de dieren! 

In 2018 bestaat de opvang 10 jaar en wat is er nou mooier om deze stichting te verassen met een mooie donatie 
De missie van kittenopvang WeBa is zorgen dat alle kittens een goed en liefdevol thuis krijgen samen met een soortgenootje. Het doel van de stichting is om gedumpte en afgestaande kittens op te vangen en de hulp te bieden die ze nodig hebben, om ze vervolgens te herplaatsen. Gedumpte en zwervende kittens zijn vaak ziek, of verzwakt omdat ze niet zelfstandig eten kunnen vinden en in het dan in de buitenwereld niet overleven. Ook vangen ze zwanger poezen op zodat de kleintjes niet buiten op straat of weiland worden geboren.

De kittens en de moederpoezen worden geent en gechipt . Na herplaatsing van de kittens worden de aanwezige moederpoezen gesteriliseerd daar zitten wel de nodige kosten aan verbonden. Daarnaast moeten de kittens en de moederpoezen  worden voorzien van eten. En als ze verzwakt zijn van medicatie en speciaal voer . De stichting ontvangt geen subsidie en is dus volledig afhankelijk van sponsoren en donaties van particulieren en bedrijven.

 

Het is gewoon schitterend om te zien hoe deze stichting zich inzet voor de dieren dag en nacht 365 dagen per jaar.

***
Om het voor de donateurs intressant te maken verloten we verrasingspakket. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 3.000,00
0%

Deze actie is gesloten.