Vernieuwing Weerstation Parkstad.nl

Vernieuwing Weerstation Parkstad.nl | Geld inzamelen
 
 

Inzamelactie voor Weerstation-Parkstad.nl
Dankzij jullie steun kan Weerstation Parkstad vernieuwd, uitgebreid en onderhouden worden.

Weerstation Parkstad is reeds enkele jaren oud (14 jaar). De kosten voor het online houden van de website en onderhoud van Weerstation Parkstad worden allemaal door mezelf bekostigd. Via deze inzamelactie kan jij vanaf vandaag ook deelnemen in de update en upgrade van Weerstation Parkstad. Het is voor veel mensen in de streek een belangrijk meetinstrument om te weten wat het actueel weer is.

Met het behalen van 4500 euro kunnen we Weerstation Parkstad meteen vernieuwen en zorgen dat de windsnelheid en windrichting opnieuw correct wordt gemeten. Tevens behoren ook overige nieuwe sensoren tot het vernieuwe van Weerstation Parkstad.

Alle sponsors worden vermeld op de website van Weerstation Parkstad, als men dit natuurlijk wilt.

Veel druppels maken ook een plas en alle kleine beetjes helpen.

 

Weerstation Parkstad 24/7 Online
Laatste Satelliet beelden Benelux
Laatste Satelliet beelden Europa

Marcel Möllering
11-07-2021

Alle beste Donateurs en weer liefhebbers.
Kleine update van deze kant, het belangrijkste is uitgevoerd en dat is de windmeter, deze staat nu weer op het dak en draait heerlijk zijn rondjes en wijst wijzelijk de richting aan, danzij jullie is dit gelukt wel met een lange tijd aangezien het moeilijk was om iemand te vinden en ja deze is heel goed bekend met daken maar zelfs hier had de beste man toch bibberende beentjes toen hij weer veilig op de grond stond en niet van de angst maar vrij lang scheef dak ;-)
Nu ook geleerd om de transceiver niet op het dak te plaatsen maar op het platdak zodat ik altijd zelf eraan kan komen en niet iemand tot last moet zijn om batterij te laten vervangen, dit is een keer per jaar maar dan moest er toch altijd gekeken worden voor iemand, nu dus niet meer.

De temperatuur meter staat nu op de lijst om te vervangen te worden door de nieuwe Fan en Wip voor de regenmeter, helaas niet voor elkaa rgekregen om een hele nieuw weerstation aan te kunnen kopen dus we vervangen de belangrijkste zaakjes om vooral voor de Donateurs de juiste waardes te verkrijgen.

Project loopt nog en door drukte niet zo snel te verrichten als ik zelf zou willen, maar stapje voor stapje.

Nogmaals bedankt dat Weerstation Parkstad door jullie heel erg mooi gebaar weer een fijne wind meting kan plaats vinden, du snogmaals super super super bedankt en zal er nog een apaarte rubriek komen op de site want ook daar niet stil gezeten ivm nieuwe beveiliging DNSSEC ook daar draait het door met nieuwe aanpassingen en updates wta betreft veiligheid zodat men veilig kan kijken.

Tot zo ver de update van 11-07-2021

Met een zeer vriendelijke en diep uit mijn hart groet,

Marcel.


Marcel Möllering
08-06-2021

Zo, windmeter binnen en Fan voor temperatuur en filtertje voor de regenwater binnen, nu kijken wie er te vinden is om op het dak te klimmen en te installeren ;-)

Begin is gestart en dat dankzij jullie de Donateurs, weet niet hoe ik mij terug moet bedanken, enige wat ik minimaal kan verrichten is jullie te voorzien van weer juiste wind snelheden die dan te danken zijn aan de Donateurs, toppie.


Marcel Möllering
02-06-2021

Beste Donateuren,

Bij deze de update dat de windmeter alvast besteld is, deze is ook nog aan te sluiten op het bestaande basis station en is dit de eerst ebelangrijkste stap wat betreft vernieuwing Weerstation Parkstad, danks zij jullie is deze eerste stap mogelijk.

Daarvoor nogmaals mijn 1000000x dank hiervoor, samen maken we er iets leuks van.

Vriendelijke groet en diepe buiging voor de mensen die een Donatie hebben verricht.

Dank.


Marcel Möllering
19-05-2021

Zo een kleine update, eerste fase van vernieuwing 19 mei 2021.

De nieuwe windmeter kan nu besteld gaan worden door de donateurs mogelijk gemaakt daarvoor mijn dank en dan tich keer dank, door jullie is het nu mogelijk om de eerste belangrijke vervanging te verrichten zodat er wind gemeten wordt.

Nogmaals ik weet niet hoe ik jullie bedanken moet, bedank bedank bedank bedank en dan nog eens tich keer bedankt


Marcel Möllering
10-05-2021

Ongelofelijk wat een steun en lieve woorden. Ik had niet durven hopen dat het zo snel zou gaan!
Ik zal jullie proberen zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Jullie zijn allemaal geweldig ❤️


35 donaties
€ 1.525,00
Doel: € 4.500,00
33%