Vermist! Help ons om Diana terug te vinden. | Geld inzamelen
 
 

Vermist! Help ons om Diana terug te vinden.

Diana Schmitz. Laatst gezien bij de Zeelandbrug. Vermist sinds 13 januari 2019

Help ons om het lichaam van onze dochter Diana terug te vinden.

 

Onze dochter Diana Schmitz is sinds 13 januari 2019 vermist. Ze was toen 23 jaar. Ze is rond 13.00 uur met haar auto, een oud type donkergroene Opel Astra vanuit huis ( Goes ) vertokken. Ze heeft om 13.07 getankt in Goes Noord en is daarna naar Zierikzee gereden.

Vanuit Zierikzee is ze rond 13.50 uur in de richting van Goes teruggereden. Haar auto is enkele uren later door de politie teruggevonden op de carpoolplaats langs de N256 bij Colijnsplaat. Na een zoekactie van de politie is haar telefoon op de Zeelandbrug, op ongeveer 1.5 km lopen van haar auto gevonden.

Er is met infrarood met een helicopter naar haar gezocht  in het water en de volgende dag met sonar. Maar geen Diana aangetroffen. Ook latere zoekacties met sonar en speurhonden hebben niets opgeleverd. Het landelijk team onderwater zoekingen (LTOZ) van de politie is er van overtuigd dat ze in het zand is geraakt en vast zit in het zand. Het water, de Oosterschelde kent eb en vloed en verschillende stromingen onder de Zeelandbrug. Dit maakt het extra moeilijk en omdat er geen exacte plek aan te wijzen is, is er een zoekgebied van een 40 x 200 meter tussen de pijlers.

Er zijn geen camera's op het stuk wat ze terug vanuit Zierikzee heeft gereden of waar ze eventueel gelopen kan hebben. Er zijn dus geen beelden van haar laatste bewegingen.

Er rest voor ons enkel nog de optie om gespecialiseerde bedrijven in te schakelen die het gebied onderwater rond de Zeelandbrug afzoeken naar haar lichaam. En dan met name in het zand op de plek onder de brug waar haar telefoon is gevonden en in de diepe putten in de buurt. Met de stroming mee zijn er op relatief korte afstand diepe gaten tot wel 40 meter! Dit kan echter enkel met schepen met speciale apparatuur aan boord en met kleine zandhoppers of kleinere baggerschepen. Duiken is zeer moeilijk ivm de stroming en getijde.

Dit is echter een zeer kostbare zaak en i.v.m. eb en vloed, de stroming en de grootte van het gebied ook een werk wat langere tijd zal vergen. We hebben inmiddels van Rijkswaterstaat de toestemming om kleinschalige werkzaamheden te verrichten onder en in de omgeving van de Zeelandbrug.

Over Diana zodat ook u een beeld kunt vormen van ons meisje.

Diana was een stil en erg gevoelig meisje met een groot hart. Dierenvriend in hart en nieren. Zelfs een vlieg mocht je geen kwaad doen. Ze heeft de Havo gedaan en daarna Cambridge Engels. Ze was begaan met alle leed , en dan voornamelijk dierenleed op de wereld. Ze werkte  o.a. bij Dirk van de Broek, het UWV en bij Holland & Barrett.

In de liefde had ze geen geluk na enkele keren bedrogen te zijn. De vader van haar zoontje heeft Diana en Enzo in de steek gelaten. Dit alles was heel zwaar voor Diana en met onze hulp probeerde ze haar kindje een goed en veilig gevoel te geven. Ze genoot intens van het kleine manneke!

Diana leed aan een heftige vorm van Borderline. Voor haar was het altijd super positief of juist extreem negatief. Ze had hiervoor ook therapie. Daartussenin bestond niet. Ook was ze o zo blij en trots op haar kleine zoon Enzo die alles voor haar betekende,  maar was niet in staat om permanent voor hem te zorgen en bang om hem kwijt te raken. Waarschijnlijk is alles bij elkaar opgeteld haar teveel geworden om tot deze verschrikkelijke daad te komen.

Natuurlijk is er nog een heel klein lichtpuntje want ze is niet  teruggevonden tot op heden en er is dus een hele kleine kans dat ze toch niet is gesprongen ondanks dat alles erop wijst dat ze een suicide heeft begaan. Om meer inzicht te verkrijgen in de laatste dagen van haar leven kunnen we ook haar laptop en telefoon door specialisten laten uitlezen en herstellen. Er zijn enkele firma's die in staat zijn om zo alle gegevens terug te halen. Het kan zijn dat we hier informatie vinden die ons meer inzicht geeft in wat er gebeurt is.

 

Wij zijn er helemaal kapot van en zorgen voor haar kleine zoontje die op dit moment nog te jong is om te begrijpen waarom zijn moeder er niet meer is. Hij was pas 2,5 toen Diana vermist raakte. Voor ons is hij echter een spiegel van onze dochter en geeft ons ondanks het verschrikkelijke verdriet heel veel plezier!

Wij vragen u ons a.u.b. te helpen met de zoektocht naar het lichaam van onze dochter Diana, jonge moeder van haar zoontje Enzo en oudere zus.

Om niet te weten waar je kind is en met de wetenschap dat ze zeer waarschijnlijk in het zand onder de Zeelandbrug ligt is onverteerbaar. Wij willen haar zo graag terugvinden zodat we deze verschrikkelijke tijd kunnen afsluiten.

U zult begrijpen dat het niet mogelijk is om vooraf een streefbedrag bedrag aan te geven om Diana terug te vinden. De kosten van het zoeken hangen af van hoelang er gezocht kan worden naar haar lichaam en afhankelijk van de donaties ook met welke apparatuur er gezocht kan worden.

Wij,haar zoontje, haar zus, oma, vader en moeder hopen dat u ons langs deze wilt steunen om Diana terug te vinden. Dank u wel uit ons hele hart!

Update 23 september: Dank u wel!! Vele hebben al gedoneerd! Vrienden, bekenden maar vooral ook mensen die wij niet kennen! Dit is echt ongelofelijk dat u allen zo met ons meeleeft. Dank u voor wel alle steun!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

674 donaties
€ 11.576,00