Verloren schaap veteraan met PTSS

Verloren schaap veteraan met PTSS | Geld inzamelen
 
 
Stichting Eerste Compagnie van het Verloren Schaap

Militair Andries heeft vele uitzendingen achter de rug. In zijn laatste twee uitzending in Afganistan heeft hij Post Traumatisch Stress Syndroom (PTSS) opgelopen. Terug in Nederland heeft hij allerlei therapieen en medicatie gehad, maar niks helpt hem voldoende om zijn leven weer op orde te krijgen. Doordat hij met zijn gedachten nog in Afganistan is blijft hij angstig en verward. Weer aan het werk gaan is geen optie meer voor hem. De enige plek waar hij zich veilig voelt is op de hei, met zijn honden en schapen.

En daarom ook deze inzamelingsactie. Om hem weer zinvol bezig te laten zijn en weer een doel in het leven te geven is er een project opgestart om hem schapen te laten hoeden op een gedeelte van het oefenterrein in Oirschot. Hier kan hij rust vinden en ontladen. Defensie stelt het terrein beschikbaar maar wij zullen zelf ook sponsering moeten zoeken om dit project te laten slagen. 

Geld is nodig om de schaapskooi te bouwen. De schapen beschikken nu over een tent als schuilstal.  Er is al wat hout geleverd maar we hebben meer nodig en we zullen ook hulp moeten hebben met het bouwen van de kooi. Daarnaast hebben de dieren voeding, verzorging en onderhoud nodig. Met 15.000 zouden wij en de schapen zo ongelofelijk geholpen zijn. Dus heel heel hartelijk bedankt alvast voor uw gift.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

19 donaties
€ 585,00
Doel: € 15.000,00
3%