Verleden achter haar laten.

Verleden achter haar laten. | Geld inzamelen
 
 
Gun deze sterke vrouw weer een sprankeltje hoop.

10 jaar geleden kwam er na buiten dat een goede vriendin van mij jaren is misbruikt. Na helemaal in de molen van onderzoeken en rechtzaken gezeten te hebben en hulp van alle kanten kwamen heeft ze beetje bij beetje haar leven weer op de rit gekregen. 

Het vertrouwen in de mensen kreeg ze weer terug.en kreeg zelfs weer een relatie waar een erg mooi en gezond kindje van kwam. Je zou toch denken dan kan je geluk niet meer op na al het negatieve in je verleden. 

Maar niks was minder waar.

De vriend waar zij dacht mee gelukkig en oud mee te worden,bleek een man te zijn met meerdere gezichten.hij deed (dacht altijd) de financiële zaken zoals de rekeningen betalen,maar ze kwam daar mee van een koude kermis thuis toen ze op zolder allemaal aanmaningen en incasso brieven zag liggen. 

Opnieuw storte haar leven in en weer was het vertrouwen beschadigt.

Relatie over met de man waar van zij dacht dat alles goed zat.kleine van 2 jaar en schulden van rond de 20.000 euro.

Wij zien deze moeder hard haar best doen om de stukjes aan elkaar te knopen,en om haar kleine de toekomst te geven die je elk kind gunt. 

We willen daarom iedereen vragen om een donatie te doen zodat we haar met zn allen kunnen laten zien dat ze er niet alleen voor staat.

Onze dank is erg groot en elke donatie is welkom.

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 20.000,00
0%

Deze actie is gesloten.