Vergeet mij ook niet

Vergeet mij ook niet | Geld inzamelen
 
 
Zet jij de Alzheimer mantelzorger in 't zonnetje?

Mijn campagne “Vergeet mij ook niet!” komt in actie voor de Alzheimer-mantelzorgers. Hun leven staat volledig in het teken van hun naaste en ze vergeten daardoor zichzelf nog weleens. Deze campagne is daarom bedoeld om de mantelzorger in het zonnetje te zetten.
 
Er zullen 2 vrouwelijke en 2 mannelijke mantelzorgers gekozen worden, die samen met een introducé een geheel verzorgde dag mogen beleven.
 
Ken jij iemand die zijn of haar hele leven wijdt aan het verzorgen van iemand met Alzheimer? En vind jij dat deze mantelzorger dit dagje weg echt verdient? Stuur dan zijn of haar unieke verhaal in en maak kans op deze leuke verrassing.
 
Of vind je dit nou gewoon een hele toffe actie? En wil je meehelpen de mantelzorgers ook eens een keer te verwennen? Dat kan! Je kunt het dagje mede mogelijk maken door “Vergeet mij ook niet!” te sponsoren.
 
Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina van “Vergeet mij ook niet!” of stuur een mailtje naar: vergeetmijookniet@gmail.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

14 donaties
€ 245,00
Doel: € 10.000,00
2%

Deze actie is gesloten.