Vergeet mij niet

Vergeet mij niet | Geld inzamelen
 
 
Er wordt geld ingezameld voor de Alzheimer Stichting Nederland ter ere van mijn oma.

Hoi! 

Mijn naam is Fleury Posthuma en het is nu mijn tijd om geld in te zamelen voor de Alzheimer Stichting Nederland. Ik zou Fleury niet zijn als ik dit niet groots wil aanpakken. Mijn lieve oma die erg dichtbij mij staat is helaas overleden in januari 2019 aan de rotziekte Alzheimer. Nu ik van dichtbij heb meegemaakt wat voor impact dit heeft op zowel de persoon zelf als de nabestaanden voelde ik dat ik hier iets mee wil doen. Ik ben afgestudeerd danseres en geef veel lessen en workshops. Nu wil ik recht vanuit het hart een dansproductie maken over Alzheimer met de titel: 'Vergeet mij niet.' De ervaringen die ik heb meegemaakt met Alzheimer komen ook terug in deze dansproductie. Voor dansers in heel Nederland organiseer ik een auditie en kies ik mensen uit die ik geschikt vind om deze ervaring met mij te kunnen delen. 

Er zijn twee manieren om te kunnen doneren:

1. Doneer geld via deze crowdfunding en kijk achter de schermen wat er allemaal bij komt kijken als je een dansproductie neer wilt zetten. Dit wordt laten zien d.m.v. foto's, video's en updates! 

2. Koop een kaartje voor de dansproductie: 'Vergeet mij niet' die plaatsvind op zaterdag 26-10-2019. De locatie van de dansproductie is in het theater van Parkvilla in Alphen a/d rijn. De opbrengst van deze kaartverkoop gaat ook naar de Alzheimer Stichting Nederland. (Deze kaartverkoop start 1 juni 2019)

Kortom, al het geld wat ik ophaal met de crowdfunding en de kaartverkoop van de dansproductie gaat naar de Alzheimer Stichting Nederland. Het bedrag wat ik uiteindelijk ophaal met dit project maak ik bekend aan het einde van de dansproductie. Ik heb al veel mensen die mij willen helpen met dit project en die graag hun steentje bijdragen. Ik ben iedereen dankbaar die hun medeleven, liefde en ervaringeren willen delen omtrent dit onderwep. Alvast erg bedankt voor uw bijdrage, ik gun de nabestaanden en de mensen die Alzheimer hebben veel liefde en verbinding en ik hoop dat deze ziekte op een dag verholpen kan worden. 

 

Fleury Posthuma
24-04-2019

UPDATE WEEK 3

Het begint nu een beetje normaal te voelen dat ik deze actie heb opgezet maar ik krijg nog steeds zo veel lieve berichtjes en zo veel interesse van mensen. We zitten nu op 1340 euro en we zijn nog lang niet klaar... sterker nog het echte werk gaat nog beginnen! 

Lieve oma, 

je bent er al een paar maanden niet meer en ik denk elke dag aan je. Ik mis je lieve woorden, je lieve positieve levenslessen en je warme knuffels. Als je eens wist hoeveel mensen mij willen supporten met wat ik voor jou aan het doen ben.... maar stiekem weet ik dat je meekijkt en ziet wat voor liefde ik maar ook jij krijgt. 

I love you! 


Fleury Posthuma
15-04-2019

UPDATE WEEK 2: 

Afgelopen week was een gekkenhuis! Veel mensen gesproken, veel verhalen en ervaringen gedeeld en in 1 week 1230 euro opgehaald.

Zaterdag 4 mei ga ik met de mensen die in de organisatie zitten rond de tafel om de taken te verdelen. Zaterdag 1 juni start de kaartverkoop van de dansproductie en zondag 2 juni zijn de audities van deze dansproductie. Het gaat zo lekker en ik ben zo blij dat ik iets kan betekenen voor de mensen met Alzheimer en hun nabestaanden. 

Dankjulliewel voor alle liefde en steun en op naar nog heel veel mooie maanden met iedereen die een steentje bijdraagt! 

Liefs Fleury 


Fleury Posthuma
09-04-2019

Het gaat als een dolle! 

De crowdfunding staat pas 2 dagen online en ik heb al 665 euro binnen! De auditie voor de dansers is ook bekend gemaakt vandaag voor de dansproductie en gaat plaatsvinden op 2 juni 2019. Ik wil iedereen die mij liefde, support en positiviteit heeft gegeven enorm bedanken en ik kan niet wachten om van dit project een groot succes te maken! 

 54 donaties
€ 1.360,00

Deze actie is gesloten.