Verbeter de wereld, begin bij jezelf!!

Verbeter de wereld, begin bij jezelf!! | Geld inzamelen
 
 
Vrijwilligerswerk in Kenia Doneer actie Stichting Imani

Hallo allemaal! Wij zijn Merel de Voogd en Annet Dingemanse. Na onze diplomering als Verpleegkundigen zullen wij een maand vertrekken naar Nairobi in Kenia. Daar gaan we aan de slag als vrijwilliger bij Stichting Imani, de reis begint op 8 juni 2019.

Stichting Imani is een Nederlandse stichting die misbruikte, verlaten en verwaarloosde kinderen opvangt. In Nairobi worden per nacht gemiddeld 15 baby’s achtergelaten op straat, Imani vangt een deel van deze baby’s op. Daarnaast worden kinderen opgevangen wiens ouders in de gevangenis zitten of op straat leven. Het gaat in totaal om bijna 330 kinderen.

Stichting Imani streeft ernaar om de situatie van verweesde en kwetsbare kinderen te verbeteren door zorg en bescherming te bieden en deze kinderen te begeleiden gedurende het re-integratieproces.

Wij zullen als vrijwilliger aan de slag gaan bij de Imani Babies Unit. Deze unit is opgezet om verlaten baby’s op te vangen en zorg te bieden. De baby’s die opgevangen worden bij Stichting Imani, ontvangen gezondheidszorg en ouderlijke begeleiding, maar vooral veel liefde, aandacht en waardering.

Wij hebben super veel zin in dit avontuur en kunnen met onze kennis van gezondheidszorg en welzijn een steentje bijdragen aan Stichting Imani!

Het geld wat met deze actie opgehaald wordt doneren wij aan Stichting Imani, een manier waarop wij het gevoel hebben dat we met deze donaties een blijvende bijdrage kunnen leveren voor deze kinderen. Ons streefbedrag is een bedrag van € 2.000,-.

Wij zullen erg dankbaar zijn voor alle donaties die we ontvangen voor Stichting Imani, wij hopen hiermee de wereld een klein beetje te kunnen verbeteren!

Wil jij ons helpen door jou donatie? 

*De ontvangen donaties zijn uitsluitend bedoeld voor Stichting Imani, en zullen niet gebruikt worden om onze reis te bekostigen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
34 donaties
€ 1.000,00
Doel: € 2.000,00
50%

Deze actie is gesloten.