Vera Goes Dallas

Vera Goes Dallas | Geld inzamelen
 
 
Ik ga mijn droom waarmaken! Want ik ga voetballen in Dallas, Amerika!!

Hallo,

Mijn naam is Vera van Leeuwen en ik ben 18 jaar. Eind maart krijg ik de kans mijn droom te vervullen, namelijk: voetballen in Amerika.

Ik ben geselecteerd in het FlowSports U18 team. Hiermee doen wij mee aan de Dallas International Girls Cup van 2018. Een selectie van amateurspeelsters vertegenwoordigt Nederland op dit prestigieuze toernooi. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden die hopelijk bijdraagt aan mijn ontwikkeling als voetballer en als mens.

 De Dallas International Girls Cup is één van de grootste voetbaltoernooien gericht op meiden. Er komen dan ook veel (internationale) scouts op af om talenten te spotten. Afgelopen jaar zijn er meerdere meiden uit het FlowSports U18 team gevraagd om te komen voetballen en studeren in Amerika, uiteraard met een studiebeurs.

Ik vertrek op zondag 25 maart 2018 en ik kom weer terug op dinsdag 3 april 2018. Het toernooi zelf is vanaf 28 maart tot 1 april (dit is geen grap). In Dallas worden we opgevangen door een Amerikaans voetbalteam die zich ontfermt over ons team. We worden in twee of drietallen verdeeld over gastgezinnen. Zij zorgen ervoor dat we naar het voetbalcomplex wordt gebracht of naar de begeleiding in een hotel. Ik verblijf daar de hele week zodat ik het Amerikaanse leven echt leer kennen.

Dit kost natuurlijk veel geld namelijk €1250,- Hier zitten vliegtickets, verblijf, eten en begeleiding bij in. Er is een manier om deze kosten deels óf helemaal terug te verdienen. Ik krijg vanuit de toernooi organisatie loten die ik mag verkopen voor €5,- per stuk. Het ingezamelde geld wat ik met de loten verdien is mijn eigen sponsorgeld voor het toernooi en mag ik dus houden. Gedurende het toernooi wordt er een winnaar geloot en diegene wint dan twee retourtickets van Schiphol naar een Amerikaanse luchthaven.

Help jij mij die €1250,- terug te verdienen?

VeraEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 40,00
Doel: € 1.250,00
3%

Deze actie is gesloten.