Vangkooi kat en hond

Vangkooi kat en hond | Geld inzamelen
 
 
Wij sparen voor een vangkooi voor de zwerfkatten en een vangkooi voor de zwerfhonden

Het hele jaar door vangen wij zwerfkatten en kittens op. Soms komen er meldingen binnen van mensen die een zwerfkat of kitten hebben gezien maar deze niet te pakken kregen.  
Wij lenen dan bij een andere organisatie een vangkooi om het kitten veilig te stellen. Hierna gaan wij met de kat naar de dierenarts en wordt hij liefdevol opgevangen in een warm mandje bij een gastgezin.

Ditzelfde geldt voor de zwerfhonden. Soms is een hond weggelopen van huis en hierdoor zo van slag dat het gewoon benaderen niet lukt. Een vangkooi is dan noodzakelijk. Jij zou toch ook graag willen dat je hond weer veilig thuis komt. Wij helpen altijd belangeloos. Of het nu gaat om een zwerfhond of een weggelopen hond van iemand.

Om niet steeds vangkooien te hoeven lenen van iemand anders en van hot naar her te rijden, willen wij graag onze eigen vangkooien aanschaffen. Deze vangkooien zijn helaas erg duur. Gelukkig gaan ze wel lang mee!
Wij proberen nu om het benodigde geld via doneeractie bijeen te krijgen. Het genoemde bedrag is voldoende voor 1 vangkooi voor de kat en 1 vangkooi voor de hond.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 160,00
Doel: € 350,00
45%

Deze actie is gesloten.