Van Tekenen naar Tattoo Droom

Van Tekenen naar Tattoo Droom | Geld inzamelen
 
 
2 Professionele tattoo machines en cursus in Utrecht of Louisiana voor jonge creatieveling

Arnhem, 5 Maart 2017

Om uit te leggen waarom ik deze donatie graag wil, zal ik beginnen om iets over mezelf te vertellen. Ik ben Glenn, een 22-jarige jongen opgegroeid op Aruba. Op mijn 18e ben ik naar Nederland verhuisd om te studeren. 

Ik heb de opleiding gevolgd op CIOS tot sportinstructeur voor beperkten en ouderen. Deze kennis heb ik in praktijk kunnen brengen tijdens mijn werk in de zorg met lichamelijk en geestelijke gehandicapten en ouderen. Helaas kan ik hier steeds minder werken vanwege een beschadigde wervelschijf waardoor ik niet lang kan staan. Daarom werk ik nu ook als koerier.

Gelukkig is mijn grote passie niet van mij weggenomen: namelijk tekenen. Sinds ik in Nederland ben gaan wonen, ben ik hier steeds meer mee aan de slag gegaan. Omdat ik vanwege mijn rugklachten het liefst op een rechte stoel aan tafel moet zitten, kan ik dat dan ook dagelijks doen. Vanaf dat ik een kleine jongen was, is een het een droom geweest om tattoo artiest te worden. Het is duidelijk aan me te zien dat ik van tattoeages houd, maar graag zou ik zelf anderen willen gaan tattoeeren

Mocht u een donatie willen doen, dan ben ik u heel erg dankbaar. Omdat ik graag iets terug wil doen, zal ik de volgende tekeningen maken:

€10,-   = Stuur ik een leuke foto van een tekening met je naam erin.
€20,-   = Stuur ik een leuke foto van jouw naam en iets creatiefs erbij (eigen keuze mogelijk).
€50,-   = Stuur ik een een volledig A4, helemaal getekent met wat jij wilt.
€100,- = Stuur ik een volledig A4, ingelijst met wat jij getekent wilt hebben.

Helaas zijn professionele tattoeagespullen erg duur en werken goedkopere spullen niet zo goed. Ik heb eerder een machine gekocht van €200, maar langer dan een paar weken ging het helaas niet mee. Hierdoor wil ik u vragen of u mij wilt helpen mijn droom te bereiken, namelijk het worden van een tattoo artiest.
Ik zou heel erg graag twee professionele tattoo machines aanschaffen en een tattoo cursus volgen in Utrecht of Lousiana. (Het vliegticket zou ik zelf aanschaffen)

De kosten zouden zijn:

1x Diablo Hybrid Rotary                                           = € 226,08  (TattooMachine voor de lijnen)

1x Diablo Direct drive                                              = € 275,00  (TattooMachine om mee te kleuren/shaden)

1x 5daagse cursus TattooSchoolNederland     = € 650,00   (Nederlandse opleiding)

                                                    OF

1x World's only TattooSchool 1968 1 Week       = € 1835,00 (Amerikaanse Opleiding)

 

Wanneer ik de cursus heb gevolgd en volledig kan tattooeren, ben ik daarnaast bereid om op elke donateur gratis (als de interesse er is) diegenes naam of initialen te tattoeren. Mogelijk met iets anders leuks erbij.

Hierbij een aantal foto's van mijn werk waar ik de laatste tijd mee bezig ben geweest. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 1.200,00
0%

Deze actie is gesloten.