Van regen naar zonneschijn!

Van regen naar zonneschijn! | Geld inzamelen
 
 
Help Falilu Kassama zijn droomwens werkelijkheid te laten worden!

Dag beste allemaal, 

Graag wil ik even je aandacht... Wil je even de tijd nemen om mijn bericht te lezen? 

De doneeractie loopt nog door tot eind 2017. Je kunt dus nog een bedrag storten. Het kan al vanaf €5,00. Volgend jaar februari ga ik naar Gambia toe en kijk wat Falilu Kassama opgebouwd heeft. Hij wil zijn eigen toeristen organisatie opstarten. Dus dagtripjes en meerdaagse tochten organiseren. Nieuw is ook dat hij workshops verzorgt. Zoals bijvoorbeeld traditioneel koken en zeep maken. Die wil ik zeker gaan doen als ik daar ben. Het mooie van dit alles is dat Falilu zijn familie en vrienden hierin betrekt. Zo kunnen ze allemaal geld verdienen. En als je met Falilu een school gaat bezoeken, ontvangen die ook een geldelijke bijdrage. Zo wil Falilu de welvaart als een olievlek uit laten vloeien. Hoe mooi is deze gedachte. Om dit te kunnen realiseren heeft hij wel de geldelijke middelen nodig. Dus als je missen kunt, dan zie ik het bedrag graag via de doneeractie tegemoet. Delen van dit bericht is lief.... Delen in de vorm van een donatie is ontzettend lief. 😍

P. S lees de berichten van Falilu Kassama van Falutours op Facebook. 

-------------------

Lieve mensen,

Help aub mee om de droomwens van Falilu Kassama waar te maken. Hij wil in zijn land Gambia een eigen toeristen onderneming starten, genaamd 'Falutours Tourists and Travel Services'. Lees hieronder waarom ik u vraag om een gift.

Dit jaar zijn we met vrienden naar Gambia op vakantie geweest. Via hun hebben wij kennis gemaakt met Falilu. Falilu was als gids in dienst bij een bedrijf dat voor ons hotel zitting had. Alle dagen dat wij daar waren hebben we opgetrokken met Falilu. Hij heeft ons begeleid tijdens de excursies en de laatste dag waren wij te gast bij zijn familie. We kregen een warm onthaal door zijn moeder, zijn broers en hun vrouwen en kinderen. Ondanks het weinige dat ze zelf hebben, hadden ze voor ons een heerlijke traditionele maaltijd bereid.

We hebben Falilu leren kennen als een jongen met een hart van goud, die veel van zijn familie houdt en door zijn 10 jaar werkervaring in de toeristen branche veel kennis heeft van de geschiedenis van Gambia.

Tijdens deze vakantie week gaf Falilu aan dat zijn droomwens was om een eigen toeristen onderneming te starten. Met de komst van de nieuwe president Adama Barrow zijn die mogelijkheden verruimd. Na thuiskomst had ik elke dag App contact met Falilu. Zo hebben we o.a samen gebrainstormd over de naam van zijn toekomstige bedrijf, het logo en de activiteiten.

Dit gaf Falilu de moed en het vertrouwen om zijn droom werkelijkheid te maken. Ook om een betere toekomst voor hemzelf, zijn familie en de inwoners van Gambia te realiseren. Want bij de excursies die Falilu gaat aanbieden wordt zijn familie betrokken en gaat hij o.a een school bezoeken die daar ook een bijdrage voor krijgt.

Afgelopen regen periode heeft Falilu hard gewerkt. Een business plan opgezet, kantoorruimte gezocht, logo ontworpen, Facebook pagina en website zijn gemaakt, excursies bedacht, vergunningen zijn rond en hij staat geregistreerd als onderneming. Hij staat te popelen om over 2 maanden (na de regenperiode) te starten

Maar.... En nu komt het... Hij heeft een startkapitaal nodig. Falilu heeft onder andere geld nodig voor een terrein auto en een busje voor de excursies in zijn programma. Ook gaat de huur van het kantoor binnenkort lopen en zullen er flyers geprint moeten worden. 

Falilu gelooft in zijn onderneming Falutours Trips and Tourist Services (zie Facebook) en ik geloof in Falilu. Daarom wil ik hem helpen om zijn droom te realiseren en daarvoor
€ 20.000,00 bij elkaar te krijgen.

Helpt u mij mee?

Met vriendelijke groet Gonny  Masselink


          Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 210,00
Doel: € 20.000,00
1%

Deze actie is gesloten.