Van Je Weet Wel! | Geld inzamelen
 
 

Van Je Weet Wel!

Dagbeleving door en voor mensen met een verstandelijke beperking.

Van Je Weet Wel!

hallo

Ik ben Lisanne van bussel en ben 23 jaar jong.
Ik heb een licht verstandelijk beperking, ook heb ik een Dysthyme stoornis.

Ik vind het leuk om steeds nieuwe dingen te leren en te ontdekken en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ik heb op meerdere dagbestedingen gezeten maar daar werd altijd alles voor mij bepaald. En er meer gekeken werd naar mijn beperking dan naar wat ik eigenlijk allemaal wel kan.
Daarom ben ik bezig om een eigen dagbeleving op te zetten met de naam “Van je weet wel”. Ik noem het een dagbeleving omdat ik vind dat je de dag zelf moet beleven in plaats van dat je geleefd wordt. Een dagbeleving door en voor mensen met een verstandelijke beperking. 
Mijn motto is iedereen gelijk waardoor in ik dan ook mede cliënten beschouw als collega’s. En we niet kijken naar wat je niet kan maar juist naar wat je wel kan. Vandaar de naam “Van Je Weet Wel!

Wat inhoud dat we ook zelf een internetsite gaan maken, we gaan vloggen en we weekendopvang willen gaan organiseren zodat onze ouders ook eens een weekend tijd hebben voor hunzelf. Als alles goed gaat zouden we in de toekomst ook graag een foodtruck willen gaan beginnen. Ook wil ik iets met sporten gaan doen omdat dit vaak een goede uitlaatklep is om je spanningen eruit te kunnen gooien. Natuurlijk is er alle ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en doelen. Er zal passend werk gezocht worden zowel binnen als buiten "Van je weet wel". Wat zal aansluiten bij je persoonlijkheid, je mogelijkheden en wensen.

omdat ik hier wat ondersteuning bij nodig heb is Sebastiaan Weijers de gene die mijn hier in ondersteund. 
Maar financieel heb ik ook ondersteuning nodig om de nodige materialen aan te schaffen zoals computer, vlogcamera, een ruimte huren voor kantoor en om de rest te realiseren. Ook is ondersteuning in de vorm van mede cliënten die zich willen aansluiten bij Van Je Weet Wel van harte welkom. Op dit moment ben ik te volgen via Facebook Van Je Weet Wel! En YouTube filmpje komt nog. En natuurlijk hou  jullie op de hoogte hoe de donatie besteed word

Groetjes Lisanne.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

17 donaties
€ 305,00
Doel: € 10.000,00
3% / 107 dagen te gaan