vakantie voor gezinnen

vakantie voor gezinnen | Geld inzamelen
 
 
Een onvergetelijke vakantie voor gezinnen

We geven best wel wat geld aan goede doelen in het buitenland, maar graag zou ik meer doen. Daar kan ik jouw hulp bij gebruiken! Wie wil mij helpen om Nederlandse gezinnen de kans te bieden om van een vakantie in het buitenland te genieten?


Inmiddels zit ik in de tweede helft van mijn leven. Ik heb veel meegemaakt en risico’s genomen om een beter te leven te creëren voor mijzelf en mijn naasten. Een leven om te Leven, dat is voor mij belangrijk. Dit is voor mij niets nieuws. Ik heb altijd met plezier anderen geholpen.
Op dat gebied heb ik echter nog iets op mijn verlanglijstje staan. Help jij mij mee?

In Frankrijk hebben wij een mooi domein waar we in de zomer eenoudervakanties organiseren. Dat is een waar succes gebleken. De formule is simpel: een kleine groep van gelijkgestemden op een veilig domein met alle faciliteiten binnen handbereik. Bovenal is het knus en gezellig.
Dat is waar het om draait.


Helaas is het voor sommige gezinnen, om wat voor reden dan ook, niet mogelijk om op vakantie te gaan. Hoe mooi zou het zijn om deze gezinnen de mogelijkheid te bieden om met hun kinderen een fijne vakantie te ervaren? Niet weggemoffeld in het laagseizoen wanneer het zo weinig mogelijk kost, maar er ook nauwelijks iets te beleven is. Nee, gewoon in het hoogseizoen wanneer de kinderen vakantie hebben. Zodat ook deze kinderen nieuwe vrienden kunnen maken en na de zomervakantie op school hun verhaal en belevenissen kunnen vertellen.
Hoe realiseren we dit? Wij willen graag een aantal gezinnen (max. 50 personen) een vakantie bij ons bieden die ze niet snel zullen vergeten. Een mooi initiatief, waarvoor we financiële steun kunnen gebruiken. Wil jij een gezin steunen door een bedrag te doneren voor een onvergetelijke vakantie?


Mijn dank is groot.

Anja Veenma

Dit is ons domein www.lerocfoucaud.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

34 donaties
€ 3.060,00

Deze actie is gesloten.