Vaderschapstest voor mijn dochter.

Vaderschapstest voor mijn dochter. | Geld inzamelen
 
 
Omdat ik via de rechtbank een vaderschapstest moet afdwingen heb ik financiële hulp nodig.

Mijn dochter heeft heel veel meegemaakt. Na dat ze 6mnd lekker veilig bij mij in mijn buik zat, werd ze met spoed op de wereld gezet. Met 610gr en 32cm moest ze vechten voor haar leven. Deze dagen waren een hel voor mijn dochter maar ook voor mij als alleenstaande moeder. 

9 maanden lang in het ziekenhuis en daar waren de dagen meer slecht als goed. Mijn meisje heeft zich door die 9 maanden heen geknokt, en toen ze thuis kwam was ze nog niet klaar.  Ze kwam thuis met een trachea canule, nachtbeademing, en sondevoeding. Ik had 7 nachten nachtverpleging omdat het als alleenstaande moeder te zwaar was om alleen te doen. Gelukkig mocht na 2.5jr de canule eruit en kon ze gaan leren praten en eten. Deze tijd was voor ons heel zwaar. Ik heb al die tijd haar vader op de hoogte gehouden over het verloop van zijn dochter. Door middel van foto's en mailtjes. Maar helaas was het niet genoeg voor hem om zijn dochter te komen bezoeken.

9 augustus wordt mijn meisje 10jr. En alles gaat steeds beter. Maar wat ik zo graag zou willen is dat als mijn dochter oud genoeg is om haar vader te zoeken, dat ze op papier heeft staan wie dat is. Ik wil haar dat leed besparen door een vaderschapstest te doen. Helaas wil hij hier niet aan meewerken en zal ik het dus via de rechtbank moeten doen. Mijn dochter verdient Dit, alleen heb ik zelf dit geld niet en zoek ik mensen die mij en mijn dochter willen helpen om dit mogelijk te maken.

Dat zou heel veel voor mij betekenen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 2.000,00
0%

Deze actie is gesloten.