Vader wil gerechtigheid voor de kinderen

Vader wil gerechtigheid voor de kinderen | Geld inzamelen
 
 
Ex wordt geloofd in haar vertelde onwaarheden, man wordt kaalgeplukt!!

Na de scheiding van mijn ex-vrouw heb ik een ongeveer een jaartje een omgangsregeling met mijn dochter (toen 2) gehad. Met mijn zoon moest het opgebouwd worden. 

Vanaf het begin heeft mijn ex-vrouw dit alles tegen gewerkt en veel voor elkaar gekregen met haar krokodillentranen en leugens. Uiteindelijk heeft ze medegedeeld dat ik mijn kinderen niet meer mag zien en naar mijn zoon kon ik al helemaal fluiten.

De vrouw komt de afspraken niet na die gemaakt zijn, is schuldenvrij uit de scheiding gekomen, omdat ik alles op mij had genomen € 43.000,- (o.a. restschuld hypotheek). Met deze financiële afspraak hoefde ik geen alimentatie van partner en kinderen te betalen. Uiteindelijk hele schuld afbetaald, mede door het inbrengen van erfenis van mijn vader. 

Ik heb meerdere advocaten ingeschakeld, maar door de hoge kosten van de advocaten moest ik steeds weer vroegtijdig afhaken, omdat het geld op was. Mijn ex-vrouw bleef de boel maar manipuleren en was bezig de kinderen tegen mij op te zetten. Ze moesten de achternaam van mijn ex-vrouw aannemen, terwijl mijn achternaam nog altijd de wettelijke naam is. 

Door alle stress en verdriet zijn er bij mij een angststoornis en paniekaanvallen ontstaan en dit heeft mij uiteindelijk mijn baan gekost. Na vele psygologen, hulpverleners en een flinke duit lichter begin ik weer een balans te vinden om ermee om te gaan. Maar ik heb nog zeker wel mijn beperkingen in het dagelijkse leven.

Er gaat een lange tijd over alles heen en ik heb alles gedaan wat in mijn macht lag om contact te krijgen met mijn kinderen. Op Facebook ben ik uiteindelijk geblokt, telefoon is geblokeerd en ook via Instagram kan ik niet meer contact zoeken. Oftewel alles is voor mij geblokkeerd, ondanks de uitspraak van de rechter 2 jaar geleden dat ze moet meewerken aan een positief vaderbeeld. Het feit dat ik alimentatie betaal vind ik niet echt een probleem, zolang het ten goede komt van de kinderen. Dit betwijfel ik. 

Nu is bij laatste beschikking mijn ex vrouw een informatieplicht opgelegd met een dwangsom. Dat doet de rechtbank niet zomaar en de rechter vond haar houding tijdens de zitting zorgwekkend en heeft daarom de dwangsom toe gewezen. 

Op dit moment raakt het potje dat ik had ook weer leeg, maar ik moet en wil nu doorpakken. Deze vrouw moet gestopt worden en weten waar mee bezig is. 

Ze doet in mijn ogen aan psychische mishandeling van de kinderen en is mede verantwoordelijk voor mijn ziektbeeld en de gevolgen daarvan.

Het gedoneerde geld zal besteed worden aan advocaten, proces- en deurwaarderskosten die gemaakt worden.

Jeroen
13-09-2018

Vandaag contat met advocaat gehad. Moeder houd zich weer niet aan de afspraken die opgelegt zijn in de laatste beschikking. We gaan weer verder kijken wat voor stappen we nu gaan nemen. Ondertussen is het laatste beschikbare bedrag overgemaakt en potjes zijn leeg. 

Advocaat gaat kijken naar toevoeging maar ook daar moet ik een anzienlijk bedrag zelf betalen.


Jeroen
03-07-2018

Vandaag contact met instanties gehad hoe we nu verder de procedures gaan uitvoeren. Op dit moment zijn er een advocaat en deurwaarder mee bezig.

 

wordt vervolgd


4 donaties
€ 80,00

Deze actie is gesloten.