Vader van ons,door GHB overleden, nichtje helpen

Vader van ons,door GHB overleden, nichtje helpen | Geld inzamelen
 
 
Help de papa van ons prachtige nichtje die door GHB om het leven gekomen is.

Op 3 oktober 2020 is ons prachtige nichtje Yara overleden in de leeftijd van pas 8 maanden. Achteraf blijkt pas dat dit is gebeurd te zijn geweest door een overdosis GHB.

We nemen jullie mee terug naar de nacht van 1 op 2 oktober waarop ons 'schoon'zusje belt dat haar dochter, ons nichtje, geen hartslag meer heeft en wordt gereanimeerd. Yara heeft in het ziekenhuis nog 24 uur hard voor haar leven gevochten. Aangezien de artsen niet direct een oorzaak  konden vinden is haar dood weggezet als 'wiegendood'.

Yara woonde bij haar moeder. Haar ouders hebben een kortstondige relatie gehad. Yara was graag en veel bij haar fantastische papa Dyon en zijn familie.

Dat niks is wat het lijkt, bleek pas achteraf. Moeder gebruikte in de week na het overlijden van Yara veel drugs en de verhalen van de bewuste avond veranderen. Ons onderbuik gevoel zegt dat we hier iets mee moeten doen. Dyon is zelf ontzettend druk met rechercheur spelen (wat hij verdomd goed kan). We hebben contact met Paragnost Sarina. Sarina kan ons vertellen dat Yara om het leven is gebracht door middel van GHB. Compleet perplex en vol ongeloof besluiten we de politie in te schakelen en het nodige bewijs van Sarina, Loes & Dyon te overhandigen. De politie stelt een onderzoek in..

Onze grootste nachtmerrie werd nog meer werkelijkeheid.

Op maandag 9 november kreeg moeder, met wie iedereen inmiddels al slecht contact had, uitslag van het ziekenhuis. Er is een behoorlijk dosis GHB in Yara haar urine gevonden. De artsen moeten veiligthuis en de politie inschakelen waarop moeder het ziekenhuis zo kan verlaten. Uiteindelijk is pas op  15 november imoeder opgepakt en zit nu in de gevangenis, in afwachting van het proces.

Op 10 oktober hebben we ons allerliefste nichtje van pas 8 maanden oud, moeten begraven. Het 'waardige' en verdiende afscheid dat ze heeft gehad is opeens niet meer zo waardig. De dienst die ze zo verdient had voelt inmiddels nep..

Dyon heeft nooit de kans gehad om gezag over Yara te krijgen. Inmiddels heeft hij een advocaat in handen genomen. Hij zou Yara, die begraven ligt in Lelystad, heel graag willen laten overplaatsen naar zijn woonplaats. Yara heeft in Lelystad 'niemand' meer en het is voor hem ruim 45 minuten rijden naar haar grafje. Yara krijgt een grafsteentje, maar deze is uitgezocht door moeder. Hij zou haar graag een mooie afscheidsdienst geven en een prachtig steentje waar geen naar gevoel aan hangt. Een mooie laatste dienst en een rustplek die ze na alles wat ze heeft moeten doormaken zò hard verdiend, en Dyon ook.

Het juridische stuk, de overplaatsing van begraafplaats, een 'nieuwe' dienst en grafje kosten een hele hoop geld, geld dat er helaas niet is. 

Heel graag zouden wij met behulp van jullie Dyon willen helpen om zijn 'wens' uit te laten komen zodat hij hopelijk ook een beetje 'rust' krijgt.

 

Uit de grond van ons hart, alvast bedankt.

Liefs, 

Roy, Anouk & Pascalle

 

Anouk, Roy Pascalle
11-04-2021

Lieve allemaal,

We krijgen helemaal vervelende berichten van mensen die gehoord hebben dat het geld wat jullie voor Yara hebben gestort gebruikt naar de vader van Yara gestort zou zijn en hij hier andere dingen voor gedaan heeft. Dit is absoluut NIET waar. Wij, oom en tantes die de doneeractie gehouden hebben, hebben dit geld in beheer.

Het geld wordt tot nu toe gebruikt voor de advocaat kosten. Voordat Yara überhaupt overgeplaatst kan worden moet moeder eerst juridisch vervolgt zijn en helaas duurt dat langer dan dat wij hoopten. De zaak loopt nog en er is nog geen zittingsdatum bekend.

Yara heeft inmiddels een grafsteentje in Lelystad. Dit hebben Yara's vader en opa betaald. 

We zijn ontzettend dankbaar voor al jullie donaties en wij zorgen er absoluut voor dat dit alleen aan en voor Yara besteed wordt.

 

 


Anouk, Roy Pascalle
30-11-2020

Lieve allemaal,

Compleet perplex en vol ontroering zien wij jullie fantastische donaties en hartverwarmende woorden binnen komen.

Wat dit met ons als familie doet is niet voor te stellen en voor ons ook niet uit te drukken.💖

We moeten nog een klein stukje.. Alsjeblieft deel dit bericht met iedereen!

Justice for Yara!


1684 donaties
€ 20.295,00
Doel: € 20.000,00
101%

Deze actie is gesloten.