Vader in bijstand kreeg in 2015 een herseninfarct

Vader in bijstand kreeg in 2015 een herseninfarct | Geld inzamelen
 
 
Help mijn vader aan zijn eigen scootmobiel!

Mijn alleenstaande vader zit al een tijdje in de bijstand ivm met een dubbele hernia waardoor hij niet meer kan werken. In november 2015 kreeg hij daar bovenop een herseninfarct, waardoor hij zijn arm en benen moeilijk kan gebruiken. Hij heeft een half jaar moeten revalideren in een revalidatiecentrum. En daarna nog 3 dagen per week fyshiotherapie, maar omdat hiermee na een aantal weken geen vooruitgang meer kwam zijn ze daarmee gestopt.

Omdat hij in de bijstand zit, is hij door de gemeente in die periode (revalidatiecentrum) gekort omdat hun vonden dat hij op dat moment verzorgt werd van eten en dagelijkse benodigheden en hij zelf dus geen bijdrage hoefde te leveren aan boodschappen. Maar zijn vaste lasten liepen natuurlijk wel gewoon door. Maandelijk ontvangt hij een bedrag van rond de €900 en werd toen elke week €50 gekort op zijn bijstand. Daarnaast kwam er nog bij dat hij medische kosten deels zelf moest betalen, aanpassingen in en om het huis moest hij allemaal zelf regelen en werd er niet bij geholpen. Hij kon een scootmobiel lenen voor een bepaalde periode tegen een maandelijkse betaling. Omdat goed lopen voor hem niet meer mogelijk is.

In 2016 werd ontdekt dat hij ook nog eens nierproblemen erbij kreeg door de medicijnen. Nu is het zover dat hij een schrompelnier heeft, en in januari dit jaar een shunt is geplaatst in zijn arm voor aankomende dyalise. En weer komen hierbij medische kosten wat voor hem moeilijk is te betalen, omdat hij nog regelingen heeft lopen van de kosten in 2015 en daarnaast maar een bedrag tussen de €100-€150 per maand overhoud om van te leven. Nu zou ik het voor hem een prachtig cadeau vinden om te zorgen dat hij zijn eigen scootmobiel krijgt (aangezien hij de leen scootmobiel niet heel lang meer kan houden) en het voor hem niet haalbaar is om er zelf 1 aan te schaffen, en er zijn hele leven nog afhankelijk van zal blijven om het huis uit te kunnen. En de maandelijkse betalingen die hij dan overhoud kan hij weer goed gebruiken. En elk beetje hulp in de medische kosten zou geweldig zijn, zodat hij wat minder zorgen aan zn hoofd heeft. Hij zal hier dolblij van worden, en hoop dat er mensen zijn die willen helpen door middel van een donatie, om dit voor hem waar te kunnen maken. Gewoon om het voor mijn vader allemaal wat makkelijker en plezieriger te maken.

Mijn dank is groot!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 35,00
Doel: € 3.500,00
1%

Deze actie is gesloten.