Geld inzamelen | Uw hulp is heel erg hard nodig
 

Uw hulp is heel erg hard nodig

Uw hulp is heel erg hard nodig

Dit bericht is opgemaakt *met dikke tranen * op 04-08-2017 te Oosterhout Nb)Mijn vrouw (42 jaar)De moeder van mijn dochtertje van 12 jaar heeft al ruim 14 jaar de ziekte van Crohn (Een zwaar darmziekte)dit heeft onwijs veel problemen veroorzaakt waaronder haar lever ook erg ziek geworden is. En ze nog grote problemen heeft met de Galwegen  Onlangs is ze in januari 2017 getransplanteerd en heeft zij gelukkig een donor lever gekregen Waar wij eeuwig dankbaar voor zijn. Momenteel werkt ze heel hard aan het herstel hiervan. Helaas gaat dat allemaal niet zo lekker. En is ze regelmatig behoorlijk ziek. Ondanks dat ze een nieuw Lever heeft gekregen blijft de ziekte van Crohn Maar vooral de Galwegen toch behoorlijk grote problemen geven. Afgelopen 02-08-2017 is ze weer met spoed openomen in het Erasmus Ziekenhuis te Rotterdam vanwege Hoge Koorts en het dicht slippen van de galwegen waarop ze gelijk actie hebben moeten nemen om de galwegen te openen door middel van een buisje te plaatsen vanuit de galwegen via de buik naar buiten om te voorkomen dat de rommel niet in het lichaam kan gaan verspreiden. Gisteren 03-08-2017 is mijn dochter mee naar het ziekenhuis geweest waar ze haar moeder behoorlijk Geel in het ziekenhuis bed zag liggen. Heel haar ogen Geel en heel het lichaam Geel. Dat heeft toch behoorlijk veel impact gehad voor mijn dochter.

Helaas Zitten wij rond de ziekte van mijn vrouw/moeder.

Met een behoorlijk groot probleem

Vanwege dat we niet in het bezit zijn van een rijbewijs / auto zijn wij behoorlijk afhankelijk van andere mensen. Wat niet altijd mogelijk is vanwege dat andere niet altijd met ons kunnen mee rijden om in het ziekenhuis te kunnen komen. En dit regelmatig al voor problemen heeft gezorgd op het moment dat mijn vrouw ziek is en naar het ziekenhuis moest komen in Rotterdam ruim 70 km per rit.

En het gewoon niet mogelijk was om daar te kunnen komen. Het openbaar vervoer is vanwege het ziekte beeld van mijn vrouw totaal niet mogelijk en is dit ook afgeraden door het ziekenhuis,

Helaas hebben we betreft het geld ook niet veel meer te besteden om spoedig te kunnen beginnen aan een rijbewijs om dit grote probleem te verkleinen en op het moment dat ze naar het ziekenhuis moet zonder problemen daar te kunnen komen. Echter kunnen wij het alleen niet meer handelen en zitten wij compleet met ons handen in het haar .

En vragen daarom via deze oproep.

Of er mensen zijn die ons zouden  willen en kunnen helpen.

Het leven een stuk handiger te maken voor ons gezin om zonder problemen het ziekenhuis te bezoeken.

Graag zou ik spoedig willen beginnen aan mijn rijbewijs zodat wij zonder problemen kunnen reageren op de ziekte van mijn Vrouw/Moeder

Daarom zijn we opzoek naar donateurs die ons kunnen en willen bijstaan. Zodat mijn vrouw toch de zorg en behandeling kan krijgen die ze nodig heeft.

 

Wie kan en zou ons willen bijstaan.

 Donaties zijn echt heel erg welkom

 Zo vast super bedankt voor uw giften en begrip

 Veel liefs

Alexander en familie

2 donaties
€ 20,00