UVV JO16 1 groeit! | Geld inzamelen
 
 

UVV JO16 1 groeit!

UVV JO16 1 groeit door en daar hoort professionele en representatieve kleding bij!

UVV JO16-1 is een jong en talentvol selectieteam dat het nieuwe voetbalseizoen in de Hoofdklasse speelt onder leiding van een jonge maar ambitieuze trainer die komend seizoen het allerbeste uit de spelers zal gaan halen.

De spelers zijn 14 en 15 jaar en de meesten hebben - of zitten midden in - hun groeispurt achter de rug. De kleding die zij nu reeds twee seizoenen hebben gedragen, is inmiddels veel te klein geworden, zeker voor een aantal nieuwe talenten.

Vanzelfsprekend hoort het team er representatief en professioneel uit te zien en het vinden van sponsoren is ons (nog) niet gelukt, dat is ook wel logisch gezien de huidige en moeilijke omstandigheden waarin wij allen verkeren.

Daarom doen wij een beroep op uw medewerking om voor iedere speler een mooi en nieuw kledingpakket aan te kunnen schaffen (wedstrijdtenue, sweaterpak, trainingstenue en een presentatiepak maken het helemaal compleet).

Wilt u ook dat onze jongens er representatief bijlopen in het nieuwe voetbalseizoen en professionaliteit uitstralen? Steun ons dan en doneer! Dit kan al vanaf € 5,00. Namens UVV JO16-1 alvast heel hartelijk bedankt!

Vera van Zoest
09-09-2020

Beste allemaal, mede dankzij jullie steun is onze doneeractie een groot succes geworden. Tezamen met nog enkele sponsoren is het ons gelukt om het kledingpakket voor alle spelers aan te schaffen zoals wij dat voor ogen hadden (nieuw wedstrijdtenue, presentatiepak, trainingssetje en sweaterpak en met een beetje geluk zelfs nog een mooie polo voor onder het presentatiepak). Zonder jullie hulp hadden wij dit niet voor elkaar gekregen! Vanavond gaan we een paar mooie teamfoto's maken die ik hier dan ook zal delen. Daarmee is onze actie dan ook beeindigd en kunnen de jongens helemaal in het nieuw aan het nieuwe voetbalseizoen beginnen. Nogmaals heel erg bedankt allemaal en tot ziens langs de lijn!

Namens UVV JO 16-1 een sportieve groet van Vera van Zoest


Vera van Zoest
22-07-2020

Namens de jongens willen we iedereen bedanken die inmiddels heeft bijgedragen aan onze actie. We gaan reeds richting €2.000,- het zou fantastisch zijn als we dat weten te overtreffen en zo een heel eind in de richting van nieuwe wedstrijdkleding voor de jongens komen. We gaan nog even door maar voor nu aan alle donateurs: Bedankt!!


Vera van Zoest
15-07-2020

Wat fantastisch om te zien hoeveel mensen ons al gesteund hebben, hartelijk dank daarvoor! We zijn er nog niet maar we zijn op de goede weg. Deel onze actiepagina daarom nogmaals met zoveel mogelijk vrienden, familie en kennissen want iedere donatie is er een!


 

Laat een reactie achter

85 donaties
€ 2.045,00

Deze actie is gesloten.