UVV Jo13 1 naar Barcelona

UVV Jo13 1 naar Barcelona | Geld inzamelen
 
 
De jongens van UVV JO13 1 gaan meedoen aan een international toernooi in Barcelona!

 


 

De jongens van de JO13-1 van voetbalvereniging UVV te Vleuten reizen, samen met hun trainer, in de meivakantie af naar Barcelona om daar mee te doen aan een internationaal toernooi. Dit is voor de jongens een geweldige ervaring en 3 hele dagen lang zullen in het teken staan van voetbal, activiteiten en teambuilding en nog meer voetbal. Zij zullen op hoog niveau wedstrijden spelen tegen teams komend uit heel Europa. Verder zal er tijd zijn voor teambuildingactiviteiten en diverse uitjes. Uiteraard kost dit geld, en niet alle ouders kunnen dit zelf betalen. Om te zorgen dat het hele team mee kan, en om ook voor de rest van de jongens de kosten zo laag mogelijk te houden, proberen we via diverse acties het geld voor deze reis bij elkaar te krijgen.  Wij hopen dat wij met jouw bijdrage een groot deel van deze reis kunnen bekostigen zodat het voor alle jongens een onvergetelijke ervaring wordt!

Meedoen kan al vanaf € 5,00, steun jij ons ook?

Natuurlijk vergeten we ook onze maatschappelijke plicht niet. Van de totale opbrengst van deze doneeractie gaat 10% naar de Johan Cruyff Foundation

Hartelijk dank voor je bijdrage namens de spelers en trainers van de JO13-1 van UVV!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
19 donaties
€ 240,00

Deze actie is gesloten.