UPDATE Meer informatie over crowdfunding 2019!

UPDATE Meer informatie over crowdfunding 2019! | Geld inzamelen
 
 
De crowdfunding in 2019 ten voordele van de installatie van weerstation Zoersel!

UPdate 12/05/2019:

Net zoals in 2018 starten we ook in 2019 graag een crowdfundingactie om de installatie van ons weerstation alsook de website mee te financieren/ onderhouden. In 2018 bracht de crowdfunding meer dan € 1500 op door gulle donates van zowel bedrijven als particulieren! Hiermee kwam weerstation Zoersel dan ook uitgebreid mee in de krant. (zie foto's onderaan)

In maart 2019 bestaat onze website + Facebookpagina alweer 5 jaar... 

5 jaar geleden ben ik dan ook beginnen met dit concept. Ik kocht me een peperduur weerstation (Davis vantage pro 2) waarop ik doorheen e jaren telkens nieuwe sensoren kon op aansluiten. Telkens bij een verjaardag, Kerstmis,... spaarde ik dan ook tot wanneer ik voldoende had om de volgende sensor aan te schaffen. Enkele jaren later was en is het weerstation quasi compleet met tal van extra sensoren die bijvoorbeeld bodemvocht meet tot zelfs de zonneactiviteit! Mijn doel was vooral om de lokale bewoners van Malle en omstreken hiermee te informeren. Na de verhuis naar Zoersel, groeide de Facebookpagina waarop ik dagelijks weerpraatjes zet, uit tot een gewaardeerd medium voor onze provincie! (Antwerpen, maar ook verder)

Via deze crowdfunding probeer ik de onvermijdelijke kosten die bij deze hobby horen, als student mee te financiëren. Gaande van hosting van de website, tot onderhoud en nieuwe aankoop van sensoren voor het weerstation die steeds gratis en live op onze website vertoond zullen worden. 

--> www.weerstationzoersel.be

Via mijn Facebookpagina probeer ik zoveel mogelijk mensen te bereiken die meehelpen aan dit project.

Heel erg bedankt voor de steun! 

Onze Facebookpagina

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
40 donaties
€ 1.585,00