UPDATE Help mij op weg naar genezing

UPDATE Help mij op weg naar genezing | Geld inzamelen
 
 

De Weg - De Keuze

 

19 mei jl. zijn Marion en ik afgereisd naar het Universitair Ziekenhuis in Leuven - België.

 

Wij hadden aldaar een afspraak met een oncoloog, zij is gespecialiseerd in de vorm van kanker waar Marion aan lijdt.

De keuze is gevallen, Marion gaat naar Leuven, de chemo en immunologie zal zij daar voor 18 weken lang ondergaan. Dit houdt tevens in dat zij voor minimaal 18 weken zal verblijven in een vakantiehuisje in Zuid-Limburg om zo dicht mogelijk bij het ziekenhuis in Leuven te zijn.

Marion zal per per 4 september vertrekken naar het Limburgse land, uiteraard is ook dit niet gratis en zullen ook deze kosten betaald dienen te worden.

 

Waar draait het allemaal om... Geld

 

De zorgverzekeraar in Nedeland vergoedt een heel klein deel, het is een "druppel op een gloeiende plaat".

Wie bepaalt of iemand een kans krijgt om zijn/haar leven te verlengen of dat je aan de kant wordt gezet?

'Sorry Marion van der Meulen, uw soort van kanker komt te weinig voor, hier investeren wij, als zorgverzekeraar, geen geld in.

 

Vriendinnen

 

Wanneer je al ruim 20 jaar vriendinnen bent, sta je voor elkaar klaar. In goede tijden maar zeer zeker ook in mindere leuke tijden. Marion en ik hebben gelukkig zo een mooie vriendschap.

 

Stand van zaken

 

Mede door al jullie financiële hulp staat de teller inmiddels op € 35.000 Dit is een mooi begin echter zijn wij er nog niet om Marion haar behandelingen volledig te kunnen financiëren. We zitten op dit moment nog met een "gat"van € 30.000

 

Hoe mooi zou het zijn als wij dit bedrag bij elkaar krijgen... Samen tegen kanker!

 

Op volle kracht vooruit

 

Dank voor jullie hulp en inzet

 

P.S. Dit bericht delen wordt zeker erg gewaardeerd

 

 

 

Ik ben Marion van der Meulen moeder van drie kinderen, uitbehandeld in Nederland.

Mijn naam is Marion en ik heb baarmoederhalskanker.

Het begon op 18 oktober 2018,. Mijn wereld stond opeens stil. Ik werd het traject ‘bestraling uitwendig en inwendig’ ingeleid in combinatie met chemo.. Deze periode was erg zwaar en ik verloor mijn energie maar ik raakte nooit mijn levenslust kwijt Mijn motto in deze periode was ‘leven en overleven’. 

Het ging goed, ik krabbelde er weer bovenop; kreeg een een nieuwe mooie baan aangeboden..Tot 17 februari 2021. Er werden uitzaaiingen per toeval gevonden. 

Deze vorm van terugkerende kanker in de longen komt weinig voor. In Nederland wordt daar nog te weinig onderzoek naar gedaan. De wetenschappers in Nederland richten zich vooral op de meest voorkomende kankersoorten. De kankersoort die ik heb, heeft hier nog weinig bekendheid. De behandeltechnieken van mijn vorm van kanker zijn hier nog niet ver ontwikkeld. Dit heeft als gevolg dat ik het nieuws “u bent uitbehandeld” te horen kreeg. 

 

Mijn wereld stond weer stil. Maar….. niet voor lang. Ik ben strijdlustig en heb mij verdiept in de mogelijkheden die er nog wel zijn. 

Duitsland is, ten opzichte van Nederland, veel verder op het gebied van immunotherapie. De kliniek IOZK in Keulen heeft zich de laatste paar jaar succesvol gespecialiseerd in een immunotherapie in combinatie met een chemotherapie. Deze thearapie is op maat gemaakt, voor patiënten die hier uitbehandeld zijn.


Uiteraard is dit een zeer positieve ontwikkeling in de wetenschap op weg naar genezing.

Duitsland biedt mij de kans om te genezen van deze vreselijke ziekte. Daar wordt een therapie speciaal op maat voor mij gemaakt. Een combinatie chemo met immuuntherapieën. Dit is een voorbeeld van wat ik zou kunnen krijgen:

· Elke 3 weken een analyse door artsen. Ze onderzoeken mijn bloed om tumormarkers en tumormutaties te bekijken.

· De behandeling wordt daarop aangepast. Kankercellen kunnen namelijk veranderen. 

· Diverse gepersonaliseerde immuunbehandelingen zoals New Castle Disease Virus Vaccinatie, HPV vaccinatie, Dendritische Celtherapie. 

Afhankelijk van de bloed en tumormakers een combinatie van een lichte chemo en/of antilichaam behandeling zoals Herceptine en/of Keytruda therapie.

Helaas wordt deze behandeling in Duitsland niet vergoed door de Nederlandse zorgverzekeraars. 

Ik heb contact met vrouwen die eenzelfde soort behandeling hebben gehad, Zij zijn nog altijd in leven, en vallen buiten de statistieken in Nederland.

Door deze inspirerende verhalen zou ik ook graag deze behandeling krijgen, want ik ben hier nog lang niet klaar. 

Ik heb voor deze behandeling helaas een aanzienlijk bedrag nodig. Ik hoop dan ook door deze doneer actie donaties te mogen ontvangen die hiervoor nodig zijn. Elk bedrag is welkom, want immers vele kleintjes maken één groot bedrag mogelijk. Wanneer ik kom te overlijden, gaat het resterende bedrag naar het KWF


De afgelopen periode heb ik mij heel erg verdiept in allerlei mogelijkheden. En een aantal daarvan pas ik toe in mijn dagelijks leven. Dit alles om de kankercellen die nu aanwezig zijn aan te vallen. Er zijn mensen die hierdoor nog steeds leven en in remissie zijn. Een aantal zelfs totale remissie. 

Immuunbehandeling in Duitsland: 

Dit biedt veel mogelijkheden en vooral hoop op genezing, maar is helaas erg duur.

Zelf proberen we uiteraard ook van alles om geld bijelkaar te krijgen, maar dit is lang niet genoeg. Daarom heb ik in overleg met familie en vrienden besloten om deze doneeractie op te zetten, want ik kan dit niet alleen. Jullie hulp is hiervoor nodig. 

Help mij om mijn behandeling te kunnen betalen om mijn kans op genezing te vergroten.

Denk niet alleen aan doneren, maar delen met jouw netwerk helpt ook! 

Jullie kunnen mij volgen op Facebook en Instagram, betreffende het verloop van mijn behandelingen.

Ook ben ik bezig met een blog. Deze komt binnenkort online. 

Email: marionvandermeulen@gmail.com

De tijd staat niet stil en de klok tikt door,. Mijn toekomst wordt korter als ik langer wacht.

Vanuit de grond van mijn hart wil ik jullie vragen of je wilt doneren, en of delen Al is het maar een klein bedrag, alle beetjes helpen. En ik zal je hier altijd dankbaar voor zijn. Ook wil ik je vragen of je deze doneerlink wilt delen met al je vrienden, familie en kennissen. Duizend keer dankjewel.

 

Mijn doel: Genezen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
325 donaties
€ 7.077,00
Doel: € 65.000,00
10%