UPDATE Basje heeft hulp nodig!

UPDATE Basje heeft hulp nodig! | Geld inzamelen
 
 
Help je me mee om Bas de nodige operatie te geven?

Lieve Allemaal,

Ik wil graag iedereen die tot dusver gedeeld en/of gedoneerd heeft ontzettend bedanken...

Door jullie steun en hulp is Bas weer beter en daar ben ik onbeschrijfelijk bedankbaar voor. De operatie is achter de rug, het herstel verliep wat moeizaam maar inmiddels merk ik aan alles aan Bas dat hij weer Helemaal Happy is. As we speak, zit hij lekker buiten in de tuin naar mn konijntjes te turen...

Aankomende maandag (19-3) wordt het wel nog eventjes spannend. Dan krijg Bas zijn laatste controle en prikje en worden zijn oren nog een keer nagekeken. Bas is niet zo'n fan van in de bench moeten, maar het is de laatste horde die hij en ik moeten nemen in dit avontuur. Gelukkig is vervoer al geregeld (tnx tony, again)

De laatste horde die ik moet zien te nemen is de laatste (aan)betaling. Als het bedrag behaald wordt en het blauwe balkje vol raakt, is die zorg ook niet meer aanwezig. Daarom vragen is erg lastig, want het voornaamste is geschied en dat is dat mijn Maatje weer gezond is!!!

Het komt goed. Het is al goed!

 

Aan allen, mijn dank is groot

 

 

🐾🐾❤️🐾🐾GOED NIEUWS🐾🐾❤️🐾🐾

Basje kan maandag al geholpen worden!!

Door het tempo waarin de donaties binnenstromen, heb ik de stap genomen om met mijn dierenarts te overleggen en is mij het vertrouwen gegeven de kosten in termijnen te mogen betalen.
Dit had ik nooit durven dromen; er is nu al ruim €400 gedoneerd en met dat bedrag kan de eerste aanbetaling maandag gedaan worden. Om 9.00 wordt Basje verwacht.

Iedereen onwijs bedankt!

Zoals jullie zien, zit Bas er al klaar voor. Alsof hij het doorheeft 😉

Qua bedrag ben ik er zelf nog niet, maar het allerbelangrijkste is dat Bas nu niet meer lang hoeft te wachten. Het zal zn weg vast wel vinden 😊

Bedankt voor alle steun, liefde en hoop!

Ik zal jullie op de hoogte houden, aanstaande maandag
Dikke knuffel

 

Origineel Bericht;

Mag ik jullie voorstellen aan Basje.
Mijn eigen lieve, gezellige, net iets te dikke Meneertje Bas Taart.

Al 12 jaar mijn grote steun en toeverlaat. Eentje zonder fratsen, gewoon een echte knuffelkater.
Basje leidt een heerlijk rustig leventje hier en heeft de volledige vrijheid. Maar Basje vindt de vensterbank voldoende en komt wel eens een keertje buiten kijken, als het mooi weer is dan....

Enige tijd geleden bemerkte ik veranderingen aan Bas zijn gedrag. Hij werd wat stiller en ook al sliep hij al veel; ik zag hem bijna niet meer van de vensterbank af komen. Wat me ook opviel, was zijn vreselijk slechte adem. Dit alles heeft me doen beslissen om afgelopen maandag 26 februari naar de dierenarts te gaan, vol goede moed; het was tenslotte de Maand van de Gebitscontrole.

We zijn enorm geschrokken.
Bas heeft een enorme ontsteking in zijn kaakbot. De abcessen die gevormd zijn, vormen problemen elders in zijn lichaam. Ik stond perplex. Wat moet deze kerel ongelofelijk sterk zijn en wat heeft hij toch niets laten merken van al die pijn!
Zaak is nu om hem zo snel mogelijk te laten behandelen; dat staat buiten kijf!

De dierenarts heeft met me overlegd dat de nodige operatie rond de €750 gaat kosten.
Vanaf dat moment begon het bij mij te duizelen.
Ik heb dat niet. Ik kan dat niet betalen. Maar ik moet iets doen!

Vandaar het opzetten van deze doneeractie. Mijn grootste moeite is het vragen om hulp, voor mijzelf. Ik kan nu niet niets doen. Ik kan dit niet alleen en vraag om jullie hulp.
Jullie hulp om mij Basje te laten helpen. Mijn hart bonkt tekeer omdat ik nerveus ben om dit te doen. Meestal ben ik krachtig en vol overtuiging; dit maal voel ik me erg angstig en onzeker.
Maar als ik de angst mij laat overmeesteren en onzeker hierin blijf, dan blijf ik ook alleen in deze en blijft Bas zo ziek.
Ik moet dus actie ondernemen, het lef vinden om dit te doen en zo knokken voor Bas.
Mijn maatje is wel de oudste hier, maar hij is pas 12 en hoort nog een heel leventje voor zich te kunnen hebben, zonder pijn.

Zouden jullie ons kunnen helpen? Door dit te delen en/of te doneren?

 

Samen staan we sterkEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
34 donaties
€ 504,00
Doel: € 675,00
74%

Deze actie is gesloten.