Unit voor Rick

Unit voor Rick | Geld inzamelen
 
 
Unit voor mijn zoon met een beperking

Hallo allemaal

Ik zal me eerst voorstellen, ik ben Wendy 41 jaar oud en alleenstaande moeder van 3 kinderen zoon van 17.5,en 2 dochters 13 en 10 jaar.

Mijn zoon van 17.5 heeft een verstandelijke beperking hij is gediagnosticeerd met ODD/CD ADHD hechtingsproblemen, moeilijk lerend en laag iq, daarbij weet ik sinds kort dat hij een GEN afwijking heeft waar mogelijk deze problemen uit voort komen, omdat hier nog niet veel over bekend is gaat een proffesor van het Radboud ziekenhuis dit de komende jaren onderzoeken. Wij hebben al veel hulp en zelfs 1 jaar op moeten laten nemen omdat het niet goed ging, hij kwam in een instelling terecht waardoor zijn toestand nog meer verslechterde en door de instelling ook niet meer naar school kon, wat zonde was omdat hij nog nooit gespijbeld had, en hem noodgedwongen weer terug in huis heb genomen omdat je wil dat je kind niet nog verder achteruit gaat, ik krijg nu in de thuis situatie hetzelfde als dat kinderen in een instelling krijgen een vaste begeleider die 1 op 1 begeleiding geeft omdat het anders niet haalbaar is.

En overdag krijgt hij dagbesteding.

Nou word hij bijna 18 maar de situatie is voor beide partijen erg vermoeiend omdat voor mij als moeder altijd met mensen in huis ook niet prettig is en een hoop geregel hij kan bv niet alleen thuis blijven.

Nou heb ik een unit aangevraagd soort van zorgwoning om deze naast mijn huis te plaatsen aan mijn schuur vast te zetten zodat er een eigen plek kan worden gemaakt om mijn zoon aan huis begeleid te laten wonen, omdat een instelling niet kan voldoen aan de hulpvraag en mijn zoon getraumatiseerd is door de vorige instelling is dit geen optie om hem naar bv een begeleide instelling te plaatsen.

Ik heb een aanvraag gedaan voor een unit en er ligt een tekening maar de gemeente wil niet over de brug komen om een unit te bekostigen en om mijn schuur om te bouwen voor een keuken, wc en douche...op zichzelf kan hij ook niet en het is voor Rick beter dicht bij zijn moeder te blijven wonen.

Zelf heb ik het geld er niet voor, dus ik hoop dat er mensen zijn die willen en kunnen helpen om ervoor te zorgen dat hij zelfredzaam kan zijn zover mogelijk en dichtbij zijn moeder kan blijven...

Wij zouden er heel erg mee geholpen zijn.

 

Groetjes 

Wendy 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 55,00
Doel: € 30.000,00
0%