Unburdend

Unburdend | Geld inzamelen
 
 
Unburdend wil kinderen van hun telefoons afhalen en weer laten buitenspelen, zoals vroeger

Unburdend is een non-profit organisatie bestaande uit drie Leisure Management leerlingen van de Hogeschool Rotterdam. Voor een schoolopdracht moeten wij een evenement organiseren waarbij we geld ophalen voor een zelf uitgekozen, goed doel; in ons geval Jantje Beton.

Unburdend: Wij willen dat kinderen minder achter hun telefoon gaan zitten en net zoals vroeger weer meer naar buiten toe gaan! Dit willen wij bereiken door een evenement op te zetten voor kinderen waarbij er een parcour is met verschillende buitenspeelspellen. Doorlopen ze het gehele parcour, dan krijgen ze een medaille én een prijsje. Daarbij verkopen wij nog cupcakes en zeer leuke Unburdend konijntjes!

En daar is waar we uw hulp bij nodig hebben, want, een budget om dit te realiseren hebben we niet, maar geld kost het helaas wel. Met uw hulp kunnen wij de spullen kopen om een leuke dag voor de kinderen te bezorgen en Jantje Beton een mooi bedrag geven.

(Mocht u toch nog twijfelen, bent u benieuwd naar het evenement of wilt u gewoon eventjes wat meer informatie over ons, bezoek dan zeker onze Facebook-pagina

https://www.facebook.com/Unburdend/)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 68,00
Doel: € 150,00
45%

Deze actie is gesloten.